Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az lényegtelen, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs, ha van benne biztonsági rés, akkor azt bárki kihasználhatja az aktiválási állapotától függetlenül is. Ezért is szoktam mindig azt mondani, hogy ami szükségtelen, azt töröljük inkább, csak az legyen fenn, ami tényleg fontos.
-
adatfalo
senior tag
Nagyon sok ilyen plugin létezik. Role, User Role vagy Membership plugin néven kereshetsz rájuk, én több ilyet is használok, de a Role Scoper-el akár minden különálló postban megmondhatod egyenként, hogy ki láthassa (lepontozását annyira nem értem, lehet mert nem a legszebb, nekem eddig mindenhol működött).
-
spiritex
veterán
Próbáld ki ezeket:
Ha az adott file a szerveren van:
< a href = "file://///szerver-nev/konyvtar/file.txt">file< / a >Ha az adott file a C meghajtódon van:
< a href = "file://///localhost/c:/file.txt">file< / a >Ha pedig az adott file egy másik gépen van, amit pl. Bela-nak hívnak, és van rajta egy Bela_megosztas nevű megosztott konyvtár, akkor:
< a href = "file://///Bela/Bela_megosztas/file.txt">file< / a >
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ SteelSeries Apex Pro (Bemutató darab) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő