- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
#57018880 #6995 üzenetére
Olyat találtam, de a koncepció sajnos kötött.
1. lépés főoldalon bekér egy szöveget, az OK gomb után (vagy még gépelés közben :S)
2. lépés: megjelenik a szöveg a főoldalon az összes termékre helyezve, ezt bonyolítja, hogy minden terméken kicsit máshol van a szöveg
3. lépés: a termék képe alatt/mellett a megrendelem gomba kattintva betölt a termék oldal
4. lépés: itt még esetleg több sorral bővül az egyedi termék dolgai, van olyan amihez fotót is mellékelnek, ezeknek nem kell megjelenni a termékképen, de az első a főoldalon bekért szövegnek igen (illetve ha több kép van a termékről, akkor csak az elsőn).
5 lépés: megrendelés véglegesítése innen már sima ügy, mert már a mostani koncepcióban is van olyan, hogy különböző termékekhez a a rendeléskor különböző sornyi (jellemzően 1-5) extra szöveget kér bele, amiből majd az egyedi termék lesz.Ettől sajnos eltérni nem tudok. És nem tudom ezt a koncepciót hogy verhetném végig wordpressen...
Egyedi oldalba session változókat használnék az lenne a legegyszerűbb, nem tudom bedrótozzam-e, mert már most is elementorra építettem fel, de amennyire kezd egyedi lenni, kezd értelmetlen lenni ez is. Csak ha jön újabb termék, akkor egyszerűbb ha nem engem kell megkérni, hogy kerüljön fel, hanem valamilyen könnyed módon ki lehet tenni a főoldalra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest