- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem ismerek olyan hazai szolgáltatót ahol ennyire a WP-re építenek, elvileg ISP és közvetlenül alatta kellene legyen normális felhős szolgáltatónk.
Igazából azt nehéz látatlanban megítélni, hogy az SG RAM cache mennyit jelent, összehasonlítva egy cache pluginnal ami szintén RAMot használ lemez helyett.
Az sem mindegy szerintem, hogy a cache bizonyos tartalmakhoz ok, de a perszonalizált tartalomhoz (pl.: hirdetések amiből a pénz jön) valószínűleg XHR callback-el jönnek le, még ha azok CDN-ről jönnek is ott mindig egy kis plusz késleltetés.
Tehát a teljes képet nézve nem biztos, hogy mindig ugyanaz a szolgáltató lesz a legjobb. Ha jó helyen tájékozódtam az SG, pl multisite telepítésekhez annyira még nem jó.
Nekem is 45-50ms körül hozott a traceroute az Amsterdam, NL szerverükre, de volt egy elég furcsa 1000-1500ms akadás 6-7 között.
Remélhetőleg hallunk még a kollégáról, és akkor legalább lesz több tapasztalat bárhová is mentek át
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest