Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
adatfalo
üzenetére
Először is köszönöm a türelmedet! Amit megtaláltál az ugye a hóesés, én viszont a fenti díszítés és égősor plugint szeretném előtérbe hozni, vagy minden tartalom elé rakni. Tehát arra gondolok, hogy ha görgetek, akkor is fixen az oldalon maradjon, nem is tudom, hogy írjam, mintha a böngészőhöz tartozna.
Az oldal vizsgálatánál találtam egy ilyet:

Itt az xmas lights résznél ha átírom a positiont fixedre, akkor jó lesz, tehát görgetésnél is megmarad, de viszont ezt nem tudom, hogy css-be kellene-e beírni, vagy sem, mert ez egy div-ben van.
A decoration pluginnál ilyet nem találok. Az additional.css-ben ugyanezt átírva nem jó, illetve ha lefelé görgetek, akkor a menü (ami fehér hátteret kap) eltakarja. Tudom apró hülyeség ez, de nekem jó lenne, mert ezzel is tanulok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest