- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
a kiszolgáló nem található. Az viszont benne van az emailben, hogy:
"Amennyiben domain nevet is igényelt a tárhely szolgáltatáshoz, akkor elképzelhető, hogy az igényelt név még nem került bejegyzésre így az az interneten még nem elérhető. A domain név bejegyzése egyes esetekben 72 órát is igénybe vehet. A domain név bejegyzéséig a weboldal, illetve a levelezés nem fog működni, azonban egy átmeneti linken keresztül fel tudja tölteni a weboldalhoz tartozó fájlokat, valamint el tudja érni a weboldalát."Igazából arra lennék kiváncsi, hogy én jól csináltam-e mindent, amit előbb leírtam. A névszervereket nem tudom, hogy be kell-e állítani, erre ez van:
"Amennyiben külsős domain névvel kívánja használni a tárhely szolgáltatásunkat kérjük, hogy a domain névnél a következő névszervereket állítsa be a jelenlegi domain név regisztrátoránál:"Gondolom, mivel a domainem is itt van, rám ez nem vonatkozik.
Ez az nslookup request hol működik? Parancssorban ip cimmel? Bocs a sok kérdésért, de még ezeket a lépéseket nem csináltam soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged