- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Gyakorlatilag semmi nincs azon az oldalon, amire azt mondanám, hogy jól néz ki. Most nyilván kizárólag a kinézetről beszélünk, a tartalom az más tészta.
Nem jó a fotó a háttérben. Lehetne ott egy jó fotó is, de ez nem az. Akkor már inkább ne legyen.
Ráadásul a szöveg mögött nincs eléggé kihalványítva, ezért nehezíti az olvashatóságot.A fejléckép jó is lehetne, de dolgozni kéne rajta, hogy ne ilyen lepukkant hatást keltsen.
Nem jók a betűtípusok, a betűméretek, a lista formázások, a behúzások mértéke. Nem jók a színek, bénák a kis ikonok. Totál elavult hatást kelt az egész.... most kattintottam a galériára. Az meg egy zsákutca, felhasználói szempontból pedig drámai... ehhez keress egy wp-s gallery plugint. én a nextgen galleryt használom, elégedett vagyok vele.
A Drupal-Wordpress migráció megoldott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest