- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok,
újabb kérdés lenne. Ugyan nem néztem még utána, de jelen esetben többet ér, hogy ha esetleg valaki tapasztalatból tudna ajánlani.
Egy olyan kész rendszerre lenne szükségem, ami már, ha nem tévedek, egy CRM szerűség lenne.
Kb. 1-2 tucat tagot kellene menedzselni, a regisztrálástól kezdve, a céges események létrehozásán át, az arra való jelentkezésig. Persze ez egy kicsit részletesebben.
A tagoknek egy csomó egyedi mezője van, mikor regisztrál, milyen tagságban van, hosszabbítási kérelem, egyes mezőket a tagok is tudnak szerkeszteni, más mezőket csak az adminisztrátorok.Ilyesmi az eseménynaptár is. Pl. üzleti és tagsági találkozó időpontok létrehozása, arrra való jelentkezés (pl. a tagoknál ez is plusz infó, hogy melyiken vett részt)
Így hogy leírtam már én is jobban értem.
Manuális regisztrációt követően, a tag hozzáfér egy esemény naptárhoz, ahol jelentkezhet és létre is hozhat bizonyos eseményeket. Látja a saját profilja részleteit és egy kivonatot a többi tagról.Adminként meg kb. menedzselhetnek mindent, létrehozhatnak és jóváhagyhatnak eseményeket stb.
Merre lenne érdemes elindulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest