Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Előbbi hsz-em kiegészítem:
Ezt írtam:"Időközben rájöttem, hogy kizárólag a szürke beolvasásnál tudok összesen 3 csuszkával állítani a beolvasási fényerőn..."
Ezt a Képszerkesztő->Szintek-nél állítottam.
És nekem itt azt írja ki a fekete-fehér beolvasásoknál, hogy "A fekete-fehér képek szintje nem szabályozhatók".(Már elnézést, hogy nem csatolok képeket, úgy biztosan egyértelműbb volna.)
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm az válaszod.
Pontosan jól értelmezed a kérdést, nagyon jó az is, hogy a képeket beilleszteted.Szóval pontosítanám a kérdésem: a fekete-fehér beolvasásnál hogyan lehet elérni, hogy a fényerő ne Alapértelmezett legyen, hanem Kézi?
Mert nálam nem lehet kézire átváltani.Időközben rájöttem, hogy kizárólag a szürke beolvasásnál tudok összesen 3 csuszkával állítani a beolvasási fényerőn, ami - ha jól gondolom - nem ugyanaz.
Megj.:
(Nyilván nem a nyomtatómról akartál írni, hanem a szkenneremről.)De hiába állítottam át az "eredeti kezelőfelület használtatá”-ra , ott csak előre lehet állítani a beolvasási fényerőn, amikor a képet be sem olvasta, tehát csak próba-szerencse alapon működik, ami elfogadhatatlan; már ha nem néztem el valamit.
Öreg szkennerem HP scanjet 2400.
És Windows 10 alatt szerencsétlenkedek.
Win 7 probléma nélkül kezelte a szkenner HP-s programjait.A HP szkennerhez a Win10 elfogadta ezt a drivert: setup_basic_2436.exe
De a HP szkennelő programját, ami Win7 és alatta használtam, nem.Köszönettel várom válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest