Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Allien
veterán
Én is szerettem volna neten játszani (isdn dualban), de valami patch kell hozzá, hogy ne lehessen benne csalni, de még nem sikerült felrakni! :B
Pedig eredeti game, 3333 huf volt, benne van az alap játék, és plussz a multiplayer kiegészítés is. A hangok is elég dúrvák, főleg, mert 5.1-s hangrendszerrel hallgatom (Ozaki ph-007), oszt néha hátulról is rám rontanak. :DDD -
The Creature
tag
Érdemes szerintem is, egész yo, a dolog, el lehet vele lenni :C
ya, és tényleg érdemes adsl vagy annál feljebbi kapcsolattal játszogatni, mer' a játék közben + pályákat töltöget le kb 300kb-1-2 megáig :DD -
-=Citydog=-
csendes tag
Szerintem a cs-nél jobb.
És ténleg nagyon sok pálya van benn valamiegy team-nak 13 fajta fegyvere van és 5 fajta embere van és van csomó pálya (persze le kell tölteni)és van egy olyan progi sőt többn is amivel pályát lehet csinálni csak kicsit bonyolult de viszont nagyon jó pályákat lehet vele csinálni és jókat is csináltak pl.:fueldump,siwa oasis, sewal battery,goldrush(kedvencem) -
Club
őstag
Az Enemy Terrority egy full Multiplayer rész a Wolfeinstein-hez.
Csak multiban lehet játszani, neten.
Állítólag sok új fegyver, sok új Multi pálya van benne.
Sajna nekem nem adatott megnhogy jáccak vele(analóg vonallal elég vicces lenne:) )
De egyik haverom nyomja, és állítólag iszonyat jó.
Kb CS szint. -
Agyzuzo
addikt
Ez szerintem nem csak egy pálya, hanem egy egész küldetés, nem?
-
divot
veterán
Valaki próbálkozott már ezzel az inegyenes kieggel? Pontosabban a kiadott egy pályácskával? Érdemes letölteni? Valami 110 mega.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs