Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Aktív témák
-
wiziloo
tag
Hiányzik...nagyon

-
wiziloo
tag
Ejha derég írogattam

Hétvégén megyek le fenyvesre, de csütörtökön még Kedveskémmel leszek
Éhes vagyok, Inhonak össze kéne vágni valami idétlen videót, amit hülye idióta csajok filmeztek úgymond...
-
wiziloo
tag
Pénteken voltam Andrissal, Levivel, Márkival, Novákkal mulatni, jöttek is a zsekák h csöndeseben

Most nemsokára megyek árt Orsihoz, ottalvás, remélem nem lesz túl álmos, bár azt mondta h az, de viszek faculty-t tremélem megnézzük
-
wiziloo
tag
Hehh, ez az idióta of ma már bnagyon közel állt ahoz, hogy pofán ne verjem...5ös dolgozatra 1es...valószínű.
5kor megyek át Orsihoz, addig kaja, meg gitár, meg egyébb okosságok
-
wiziloo
tag
Tegnap este voltam andrissal+levivel 4szürkében, mots meg nemsokára készülődök találkozni Osolyával.
Reggelire 4 szalámis zsömlét ettem
Megyek gitárolni.... -
wiziloo
tag
Egyre jobban alakulnak a dolgok: ma találkozunk?Persze!5 percel a találkozás időpontja után sms: bocs most nem érek rá...és ne boruljak ki???Ugyanaz van mint régen, de nem ezt akartam..érdemes ezt erőltetni?Ez volt a baj mindíg..szerettem/szeretem őt, de ezek a veszekedések...

-
wiziloo
tag
Hehe, senior tag lettem, hehehhh.
-
wiziloo
tag
Máma írtunk fizikadogát, assem tudtam hogy írni fogunk

Sapkát nem vettem, mert 7-8k volt, és az egy csöppet sok
De ma még megyek el outlettbe speedbe, megnézem ott is a választékot
-
wiziloo
tag
Holnap veszek új sapit

Ma voltunk Zesléékkel forgatni, az az ember annyira idegesített, alig bírtam, de némán tűrtem azt a csapást amit ő mért ránk...
UTÁLOM AZOKAT AZ EMBEREKET,AKIK JÓL KIBESZÉLNEK MÁSOKAT A HÁTUK MÖGÖTT, ÉS RÁADÁSUL A FELE NEM IGAZ ANNAK AMIT TERJESZTENEK...
Inhoval halattunk az új filmmel, szerencsére
![[kép] [kép]](http://inho.ultranet.hu/index_files/GORD1.jpg)
Holnap retek suli
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
100. hozzászólás a blogomba

hopp idézek, mert ma egész nap ezt hallgattam:
Magamba csücsülök a járdapadkán
a tópartot ellepi a szemét,
patakok csorognak a lányka arcán
ő se találja a kibaszott helyét..
Holnap valahogy ki kéne magamat kérni uccsó óráról, semmi kedvem bioszhoz
Ma megettem egy nagy tekercs füstöltsajtot!!!
Most meg unatkozom
-
wiziloo
tag
Ma úgy volt h találkoztam volna Orsival, de mivel sejtésem beigazolódott, nem jött össze a találkozónk...no majd kedden..
Ígyhát elmentem Andrissal 4szürkébe dumálni egyet, kettesben, a kocsmában rajtunk kívül két ember volt, na de ki volt az? : Zsófika és a barátja

Milyen kicsi a vliág
-
wiziloo
tag
Elszakadt az 1 hetes húrom...BASSZA MEG!!!!!!!!

De: legalább eltudom jáccani a There is-t
Csak most éppen nem...
Akkora köd van kint, igazából nem tudom hogy jó ötlet e kimenni az utcára ilyen hidgben
Ma is codoztam, magyarokat- franciákat mind fölbe tiportam
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Az egész nap dögunalom...Inhonak elküldtem a dvd-ket+kazikat, egész nap nem csinálok semmit, megőrülöööK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet, illetve remélem hogy hétvégén találkozok Orsival, jójójó régen beszéltem már vele(élőben), bár tegnap telefonon 30 perc...
Csak nehogy féreértse a nagy érdeklődésemet iránta, mert én csak dumálni akarok vele egy jót
Nade holnap+pénteken mit csináljak
Tuti nem fogok itthon ülni mint ma, és unni a fejemet, ez halááál... -
wiziloo
tag
Tegnap nem működőzött PH!, aztán nem is tudtam írni

Beteg lettem, itthon ülök, fája a fej+torok+szar közérzet.
Tegnap este fölhívatm Osollyát, mert megelégeltem a gyerekes ''kerüljükegymásthaggyálbékénnincsegymáshozsohatöbbéközünk'' állapotot, tök aranyosan vette föl a telefont, ezért már jó kedvem is lett tőle
Anyuka reggel előadta, hogy nem is vagyok beteg, szépen takarodjak el iskolába...valószínű
Zenét hallgatok, aztán gitározok egyett. Este qteng jocócval cod2 móka
-
wiziloo
tag
Most go->wigwam megpróbálom meghallgatni azt a zeneféleséget, az ital csak segít elviselni

Letöltöttem az első AvA szánmot, nekem nagyon teccik, magyarul: ZSÍÍÍÍÍR
-
wiziloo
tag
PH! jelszavamat állandóan csak másodszorra találom el, pedig szinte minden nap írok valamit

Elég betegesnek érzem magam, holnap nem kéne bemenni, mert aztán úgy lebetegszem, hogy lőttek a hétvégémnek...De anyámékkal ki érteti meg hogy tényleg beteg vagyok
Tegnap olyan szépet álmodtam
Illetve volt benne rossz is, mert eltűnt benne a sapkám 
-
wiziloo
tag
Reménykedek, reménykedek, reménykedek...ez fantasztikus

Olyan szar-semmilyen kedvem van most, nemtudom mi a bajom, asszem szeretethiány..
Megvettem kábeltől a pedált, szépen szól, de most gitározni sincs kedvem.Mi van velem
-
wiziloo
tag
Holnap fossuli, semmi kedvem bemenni, semmi értelme nincs, egy fos az egész

Már csak a remény tart életben:
and i want her, need her
and i want her, need her
and i want her, need her
and i, and i, and i -
wiziloo
tag
Cod2 meg is lett volna, csak anyám bejött, félkómás voltam, kérdezi h jövök meglátogatni nagyapámat kórházba.Montam álmos-félkómás hangon hogy aha,erre rögtön előjöttek a fasságai hogy mekkora ''trágyadomb'' vagyok, meg stb...
Faszkivanmár mindenkivel!(tisztelet a kivételnek) -
wiziloo
tag
Fölkeltem.Lemegyek reggelizek valamit, utána pedig kitalálom hogy mi legyen a mai program

Ami alap:
-gitározás
-COD2
-és h el megyek itthonról valahová
-
wiziloo
tag
Most értem haza, voltam fagyoskodni

Hazahoztam még szinte egy teli üveg csokis-meggyes likőrt, legközelebbi alkalommal elfogyasztjuk ám
Ez a hideg viszont igen kiábrándító, sőt, még engem is meghülyít, ezekben a mínuszokban olyan összefüggéstelen tömör baromságokat montam, hogy így utólag már nekem is fáj
jó8 szotyifagylaltkehely -
wiziloo
tag
Voltam suliban, ellógtam a tesit, illetve nem értem be

Az egész nap unalmas volt, kivéve angolfakt, az egész egy nagy állatkodás volt
Igazából annak a +órának semmi értelme sincsen
Ma nem tudom még mi lesz, mit fogok csinálni estefelé, zavaros a ''programom''.
-
wiziloo
tag
Magányos peti még mindíg él
''Ki lesz - Alvin''
A Transplants lehet hogy fölbomlott?
neeeeee...az már sújtó csapásként érne.
Pedig egész nyáron transplantsat énekeltem/énekeltünk, és még koncertre is ki akartam menni dzsonnival..
Utálom a ''mások hátamögöttkavarósós, önmaga állításait meghazuttolós, szépálmokatelrontós bosszúállós, mégis lelkiismeretezős'' embereket.- aki magára ismer, nyugodtan vegye magára. -
wiziloo
tag
-
wiziloo
tag
Holnap osztják Zsófikáéknak a félévit, és ha apuka haragos lesz, nem fogja velem elengedni iszogatni

Ettem szalámiskenyeret, és ittam hozzá egy pohár tejet
Izgalmas egy nap
-
wiziloo
tag
Rájöttem, hogy alergiás vagyok a mákra valószínüleg..
Megettem most egy tál mákostésztát, teljesen be van dagadva a szám, nyelni nem tudok, mindjárt megfulladok
Rettentő szarul érzem magam 
-
-
wiziloo
tag
Tegnap megnéztem üvegtigert, nem volt nagy szám, de elment

Osztálytársam, keselyű, akkora tapló, majmolja Ádámot, mindenkit próbál ''oltogatni'' ,pedig nála gusztustalanabb, igénytelenebb embert nemigen hordott a hátán a föld...
Készülök szilvásgombóc evészetre, utána különóra...jajdeklasszjajdejóhurá
-
wiziloo
tag
Ma volt 4 órám.Olyan hideg volt h szétfagyott az arcom

Voltam osztálytársnéval moziban, szerelmibánatos szegény még mindíg, megnéztük az üvegtiger2-őt, hatalmas proli film, igazából többet vártam az egésztől
Megyek aludni, egész nap az elmúlt napokban kezdődött boldog érzés mámorában úszok- és még fogok remélem nagyon sokáig, ha....
(direkt nem mondom ki konkrétan h mi ez az érzés, így sokkal érdekesebb
) -
wiziloo
tag
Rózsaszín pengető még mindíg nincs meg, a másikat pedig szilánkokra pengettem

Elkezdtem érezni olyat, amit körülbelül egy éve, és olyan boldog,és olyan ''izgatott'' vagyok,hogy vááááááá

Meglátjuk mi alakul ki a jövőben, bárcsak valóra válnának ezzel az érzéssel kapcsolatos ''álmaim''
:u -
wiziloo
tag
Azt hittem, hogy a tegnap(péntek) estém már teljesen kilátástalan, nincs hová menni senkivel.Msn-es beszélgetés közben Zsófi egyszer csak közli velem, h ő sem tud menni sehova, illetve az öccsére kell vigyáznia, persze a dolog bonyolultabb volt ennél...Litaláltuk h fussunk már össze.
A lényeg h találkoztunk, és megittuk a csokilikőrjét, amit karácsonyra kapott, a végét már én ittam meg, és metálrészegen jöttem haza buszon
Amugy tök jót dumáltunk, tök aranyos volt

Itthon tv-zés közben a hányinger kerülgetett a sok etiltől, végül bealudtam
Ma tanulgattam, 7körül megyek inho-hoz, holnap reggel pedig filmezés
Ui.: eltűnt a rózsaszín pengetőm
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Holnap van az utolsó lehetőség, h feleljek bioszból

Ma lesz a csajok a csúcson, meg kell nézni, még nem láttam
Holnap lesz bolondGábor születésnapi bulija, veszünk neki gyémánttal valami töményet, és megisszuk majd mi ketten:
Anyukának nem teccik a Flourid, nem is értem h miért
Multkor tökre elmélyedtem abban, h mekkora a világegyetem, és tulajdonképpen mi az a végtelen, és hogy bármekkora dolgot teszünk az életben, tulajdonképpen az semmi-igazság szerint minden viszonyítás kérdése-.
Elterveztem, hogy a filmes szakmában fogok továbbtanulni, pl.: filmtechnikus, operatőr
végezetül: VIVA LA Musima Lead Star
-
wiziloo
tag
Méghogy javító bioszból
Be sem tette a lábát a kedves tanárhölgyemény az iskola épületébe, így most szépen állok
Nemsokára indulok különórára...
Egy idióta osztálytársam a prohardver fórumán akar szavazatokat kapni, h nyerhessen, szerintem már zárták is a topikját
Gitározok egyet, az jót tesz
SZOTYI -
wiziloo
tag
Ma volt 3 tz, a fizikáról ''lekéstem'' sajnos, így csak matekot meg irodalmat tudtam megírni

Elég jól eltudom jáccani már a Kurva Életet, nyáron lesz ám mókadöngetészöngetés!
Ez a Sarah nevezetű leányzó így msn-en keresztül tök szimpatikusnak meg aranyosnak tűnik nekem
A végén még elveszem feleségül

Holnap félévi javítófelelés bioszból...
Bárcsak szerelmes lennék
-
wiziloo
tag
Gondolkodtam azon, h kibékülök valamilyen szinten Orsival, azért vicces lenne elmenni egyszer közösen iszogatni meg ilyesmi

Most beszélek régi volt oszttársnőmmel
asszem majd találkozok vele vmikor
-
wiziloo
tag
Elgezdtük fölvenni a GORD című filmünket Áronnal, meglássuk mi sül majd ki belőle

-
wiziloo
tag
Höhö, vicces egy péntekem volt

Voltunk retekben Andrisbácsival + l3v3e vel, móka volt, aztán vettünk mammutban 10 zsömlét+20dkg párizsit, és kultúráltan elfogyasztottuk a lépcsőházban
Andris persze megint túlszárnyalta a jóízlés határait...
Most tanultam, megyek Inhohoz, megbeszéljük a holnapi forgatást, és holnap kamera
-
wiziloo
tag
Barátnőmmel beszéltem, és kiderült, hogy neki még nem sikerült eljutnia a csúcsra velem.
Engem ez rettentően zavar, ill kicsit kudarc is számomra, mivel Orsit anno elég sokszor el tudtam juttatni a ''csúcsra''
Igazából tényleg nem tudom h most mi lesz a következő lépés, lehet h meg kéne vele szakítanom mindenféle sexuális tevékenységet, lehet h fiatal még hozzá.A másik gond, hogy nekem nagyon fontos egy kapcsolatban a sex, nem tudom mi lesz így a ''jövőnk'', de ez így nem jó az biztos.
-
wiziloo
tag
Hétvégén megyek Inho-hoz, ugyvélem teszteljük az új kamerát -jvc gr-dv700+hoya HMC uv(0)- valami rövidfilmet, 1-2 perceset összedobunk remélem

-
wiziloo
tag
Ma aludtam, ettem, ittam, gépeztem, holnap pedig retek suli

Nem akarok Odettel összeveszni, csak az a gond h mostanában látom h rossz a kedve valamiért, és emiatt nekem is az lesz
Puszipacsi jó8, tolok egy zuhanyt
-
wiziloo
tag
BUÉK!
Voltunk Pécsett
Rövidke életem eddigi legjobb szilvesztere volt!
Pedig nem is ittam
Ott voltak kedvenc balatonfenyvesi barátaim(Andriss, Tibi, Geri, Márkó, Lillu, Ariella) és kedvenc barátosném Odett 
Megyek aludni, lehet hogy holnap, jaj nem is, ma megyek Andrissal retekbe, és sztorizunk Istivel
-
wiziloo
tag
Végülis nem mentem fenyvesre, mert nem volt kedvem, helyette inhoval hasznosan töltöttük az időt

A szilveszter az bukta, semmi pécs, semmi barátnő, szóval kurva szar, és szar is ettől a kedvem, nem is tudom minek raktam mosoly smileyt az előző mondatom végére.
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Régen írtam.
A szünet egész faszályosan telik, voltam Alvin koncin, ami rohatt jó volt, és ott volt egy tündéri csaj is(Zsófi), és rájöttem h tökre bírom őt
Voltam lent Pécsett is, barátosnénél, ott is nagyon jól éreztem magam, meg minden, voltak vicces dolgok
(ami viszont idegesített, h odaúton, és visszaúton is blázolóvagonban ültem, és tömény füstszagom volt)
Karácsony is szépségesre sikeredett, mindenki meghízott, kaptam egy fasza gityóerősítőt, meg egy mp3 lejáccót

Vendégség volt rokonoknál, ismerősöknél.
Most épp a szilvesztert szervezgetem, intézgetem, ugy néz ki 29, vagy 30-án lemegyek balatonfenyvesre(a világ legjobb helyére!) és 31-én onnan megyünk le pécsre, és ott lesz a szilveszteri móka a legkedvesebb barátaimmmal, barátosnéimmal

Ugy néz ki félévkor nem bukok meg semmiből, télleg tanulni kell, mert az uccán végzem, és azt nem akarhatom.
Megyek zabázni
-
wiziloo
tag
Nos, fordult 180°ot az életem, voltam lent Gyémántbácsival Pécsett, és olyan jól éreztem magamat h azt nem tudjátok elképzelni

3lánynál voltunk, (Odett, Lilla, Ariella) és METÁL volt!!!!Az a szabadságérzés...leírhatatlan
Most éppen minden szép, minden jó, és kihevertem volt barátnőmmel való szakításomat is!
Amugy Odettel járok, és felüdülés vele lenni, nincs olyan befásultságérzésem mint Orsival volt.
-
wiziloo
tag
Naszóval, hol is kezdjem, miért nem írtam ide eddig...
Nyár óta úgy érzem sokat változtam, nem külsőleg,hanem belsőleg.
Szakítottam életem szerelmével, és most egyben gyűlölöm és szeretem is őt.
''ami értelmet ad az életnek, értelmet ad a halálnak is.''
Az egész nyaram körülbelül a lányok és a pia körül forgott.(sajnos)
Nem sokat törődtem akkor(i) barátnőmmel, és hát ez lett a végeredmény.
Tudom sok más lány is van ezen a világon, de a legtöbbjük nem azt akarja amit én(szeretetteljes, szép kapcsolatot)
matekoznom kéne
meg írnom kéne msn-en mostani barátnőmnek(nem vagyok belé szerelmes, nem tudom miért csapom be őt, és főleg magamat) -
wiziloo
tag
ÍÍÍ, de rég nem írtam ide

Holnap is találkozok Orsival
, azután meg megyünk (vasárnap)horvátországba, nem látjuk egymást 2hétig
16óra az út!!!
Ha TGV vel mennénk, kb 1-1,5 óra alatt odérnénk
De abban mi a poén?
![[kép] [kép]](http://www.hyfisch.de/HyFISCH/Veranstaltungen/InfoWettbewerb/2000/beitraege/preis2/11/Eisenbahn/tgv4.jpg)
Ő tartja a világrekordot csöpke 515 km/h-val

JÓ8 -
wiziloo
tag
MEGJÖTT ANYUKÁM, MEGJÖTT A CSIRKE!!!

-
wiziloo
tag
Holnap mostmár tényleg találkozok Orsimmal!

elkezdtem írni mégegy számot, iszonyat jó lesz a gitárja
(az előzőt még mindíg nem vettem föl
)
Mindjárt hoz anyukám finom csirkét a KFC-ből
Pont ilyet:![[kép] [kép]](http://lescahiersduburger.free.fr/Fast-food/KFC/KFC3.jpg)
-
wiziloo
tag
Sajnálom.
Kérlek, bocsáss meg
Higyj nekem, ha hinnél
Mert sokkal jobban szeretlek
Mert igazán azt érzem
Hogy te sokkal többet érzel.
Tudom.
Sajnálom.
Kérlek, bocsáss meg
Box Car Racer - Sorrow - Tom DeLonge -
wiziloo
tag
Miért nem tudja elhinni, hogy én mit érzek iránta?Miért vagyok ennyire szerelmes?
Ha tényleg ennyi, akkor olyan üres lesz az életem, nemtudom mi lesz
Tényleg ő az életem értelme...
Visszagondolok azokra a pillanatokra, amiket Vele töltöttem, rögtön elkezdek sírni...
Orsi és Peti 168napja, 18 órája, 10 perce, és 43 másodperce vannak együtt.
Még soha nem szerettem lányt ennyire mint őt
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Uhh holnap bizonyítványosztás

Na mind1
Szombaton találkozok Orsimmal
JUPÍÍÍÍÍ!!!
Most egyedül vagyok itthon
Na, mit is csináljak??
MAX hangerőn hallgatok zenét, közben nutellát kanalazgatok
Igazi huligán vagyok
27-én megyek Inhoval vonattal horvátországba, csak 16 óra út...
Ma úgy beütöttem a térdem, és úgy fáj
eszek valami normálisat, elfogyott a nutella...
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Hétvégén voltam Inhonál, forgattunk vicces filmet

Barátnőmmel nem tudtam találkozni hétvégén mert búvárvizsgája volt
De sikerült neki
Ma ebédre és vacsorára is spagettit ettem
Be van gyulladva már megint a szemem
Holnap megkapom a föci topográfia dogámat...
Drukkolj kedves naplóm, hogy jóindulatú legyen a tanár
Megyek alszok, álmos vagyok, egész éjjel videót kellett vágni
JÓNYÓC -
wiziloo
tag
Ma írtunk irodalomból+ föciből...remélem jó lett a föcim

Most értem haza, voltam Zöld Nap koncerten.
Az előzenekar (alvin és a mókusok) nagyon jóóó volt
Akkor még az első sorban voltunk...de jött a Green Day, és elszabadult a pokol
amugy jó volt
Majd holnap leírom részletesen a történteket, ahogyan majdnem bekerültem a tömeg alá stb... -
wiziloo
tag
Nem megy az MSN!

Tanulnom kéne...tanulok is, meg kell írnom 5ösre a föcit...
Már megint pirosmogyoróst eszek
Édesapukám tegnap hozott egy kartonnal, és mindíg fölhoz egyett
Mar megint elfogyott
Megpróbálom megint felhívni barátnőmet, nem veszi föl.
Meg megyek tanulni.
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Mostanában nem írtam ide, elfoglalt vagyok, ez a hét szörnyű

Mindenből most írunk tz-t,hihetetlen
De mindjárt itt a VAKÁCIÓ!
De még csak Ó!
Most éppen majszolgatok egy piros mogyoróst, nagyon finom
Már el is fogyott
Megyek zuhanyozni, piszkosz vadok- (kiskoromban mindíg amikor láttam a kezemen valami koszt, rögtön mondtam hogy piszkosz, és elkezdtem összedörzsölni a két kezem
)
Már elkezdtem életem első számának a felvételét, basszgitár rész már full kész van, gitár félig, szóló+kórus megvan
majd holnap lehet hogy irogatok hosszabban, mert most nincs időm
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó8 -
wiziloo
tag
Ma találkoztam édesszerelmemmel

Olyan csodálatos vele lenni
Most nagyonnagyonnaagyon jó kedvem van, ezért elgitározom a dancing with myself-et
Ez egy nagyon jó nap volt
Holnap viszont tanulnom kell
Ma láttunk egy idegbeteg csávót, akit majdnem elütött az autó, utána ádvetődött a korláton, és be akart mászni a villamos ablakán, ami már elindult
Meg voltam burgerkingbe is vacsorázni, a kiszolgálócsaj majdnem összeesett a fáradtságtól, azt se tudta hol van, montam neki hogy 4dl iceteát és egy sajtburgert...erre azt mondja 1100 ft...Kérdeztem hogy az hogyan lehet?
Erre mondja hogy kértem egy sört és egy sajtburgermenüt...
Aztán végülis odajött egy mások kiszolgáló, aki ébren volt, és tőle kértem a dolgokat
jó8 -
wiziloo
tag
Ma voltam ''lelkinapon'' Gyémántbácsival, és tényleg lehet vele komolyan beszélni, ő rá sem mondanám hogy haver, sokkal inkább barát

Együtt is gitároztunk, igaz nem sokat, de tök jó volt!
Holnap találkozok Orsival, remélem minden ''helyre zökken'' ma jöttem rá igazából, hogy nem tudok élni nélküle, ő nagyon fontos nekem, mindennél és mindenkinél jobban szeretem őt
Hétfőn írok föciből megint, meg kémiából is....
megyek enni sokat, éhes vagyok...
jó8 -
wiziloo
tag
Huhh, már tisztábban látok: Megfúrtam a deszkámat, összeraktam, tele vagyok izomlázzal,bokafájással, és egy nagy adag adrenalinnal, 2 lap ollie, pedig nemrég kezdtem csak újra.
Forever, and ever, let's make this last forever!- Blink182 az isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I never, foget tonight, I never, forget tonight
Szerelmemmel szünetet tartunk...''So am I, still waiting'' - Sum41
Holnap Gyémánt bácsival lesz lelkinap.Neki aztán van tapasztalata(meg gitárja amivel szépeket lehet dalolni)
Van új blink számom
Dance with myself, gyönyörű, ezek tudnak/tudtak valamit, amit semelyik másik zenekar sem tud/tudott visszaadni... -
wiziloo
tag
Mostanában hanyagoltam a naplót

Ez nem az én napom...
I'm lost without You... -
wiziloo
tag
Ma rekordmeleg volt

Érezni is lehetett, majd meghaltunk az osztályban
Ma már ittam 4liter vizet/iceteát
Kicsit fájt a fejem,meg szédültem
Barátnőm ma ment letenni a búvárvizsgát, nagyon drukkolok neki
![[kép] [kép]](http://www.uef.hu/images/b1.gif)
Kimegyek a kertbe, járok egy kicsit, itt fönt a szobámban 30°C van, GeForce fx 5900-asom meg felkúszott 105°C-ra, épp itt az ideje hogy kikapcsoljam a gépet
-
wiziloo
tag
Most zuhanyoztam 4-edszerre ezen a napon

Elég durva meleg van, kicsit ömlött rólam ma a víz, meg kicsit rosszul is voltam a melegtől
Erről eszembe jutott egy ''történet''
:
3évvel ezelőtt történt...
július vége felé elmentünk másodszorra is horvátországba egy hétre, jónak tűnt az idő.Vittünk sátrat, 2X kétszemélyeset.Amikor odaértünk 4 órakor(reggel), feltűnt hogy mindenki kint alszik pokrócokon.Nappal jó volt az idő,sütött a nap rendesen,ahogyan szokott
De este, vááááááááá...abban az évben voltak azok a nagy erdőtüzek, és olyan fülledt meleg volt a levegő este, melegebb volt mint nappal
Aznap éjszaka nem aludtam, bevittem egy széket a zuhany alá, és folyattam magamra a hideg vizet
Ettem vacsorára pontosan 234g kenyeret, minden jóval megkenve

Olyan jól laktam
Elkezdtem írni a szöveget első zeneszámomhoz,angol nyelven
(barátnőmnek írtam/írom, ugyhogy nagyon szépnek kell lennie
)
szerk.:jó8
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Ejj, de meleg van ma

Ömlik rólam a víz, most megyek 3-adszorra zuhanyozni, ezt nem bírom
Nincs itthon senki(kivétel én
) szép hangosan szól a lágy muzsika
- természetesen Transplants
Lehet kimegyek a kertbe, fogom a slaggot, és megöntözöm magam
Mind a két vinyóm 62fokos, egymást melegítik, kinyomtam róluk a hűtést
-érzem, pár nap múlva egyik hsz-emben olvasható lesz, hogy ''nem értem miért ment tönkre''
Futok zuhany alá, már fogyóban van az 5°C-os IceTeám
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Milyen késő van
Jó meleg van
Próbáltam aludni, de nem megy
Barátnőm beteg lett
szegénykém
Robotzsaru megy a tv-ben
6éves koromban ez volt egyik kedvenc filmem
Jó hogy ki van rá írva a 18-as, még 6-évesen is nevettem rajta
Jól elvágtam ma az ujjam
- mi ebből a tanulság? Soha ne szedj szét egy U.S. Robotics 2022-es 22Mb-s wlan routert célszerszám nélkül

Most meg ilyen hülye pózban van a lábam, teljesen lezsibbadt az egész, nem is érzem
Transplantsat hallgatok az éjszakában, szigorúan fejhallgatóval
Travis-bácsi szépen dobol
Ma próbáltam föcit tanulni
Holnap összeszedem magam
Lehet hogy pihenésképp lefekvés előtt még megnézem Ford Fairlane kalandjait. -
wiziloo
tag
Ma is volt suli,csak egy dogát írtunk, az jól sikerült, utána 4 órán keresztül fociztunk
És rúgtam gólokat

De a cipő jól feltörte a lábamat, kenegetem mindenféle ''jóval''(a lábamat, nem a cipőt), bár semmit nem használnak
Hazaértem, szörnyen fájt a fejem, bevettem rubophent, az legalább használt valamit
Most kéne mennem aludni, de még várok, hátha ír szerelmem, írtam neki hogy írjon amikor megérkezett
Már nincsen begyulladva a szemem, éljennn!
Ma már töltöttem 8Gb-nyi játékot(legálisat
), pedig ugysem jáccok soha a gépen, de azért jó hogyha van
Megahllgattam az eifel65-tól a move your body-ból egy átdolgozott változatot, kevésbé diszkós dübörgős fajtát, és teccet nekem
Ugy eltalálták a refrémjét, az hihetetlen...
Inkább azért maradok a saját zenéimnél, azok mind teccenek
Punk-rock és Jazz

Jóóóó8
-
wiziloo
tag
Ma mentünk volna osztálykirándulásra, 10en nem mentünk, osztályfőnök itt maradt velünk, és jól megdolgoztatott

Kapálni kellett a salakpályán a gyomokat, meguntam, és elkezdtem forgatni a kapát, amivel ügyesen megvágtam aztán a kezemet
(jómunkásember lettem)
Ma voltam szerelmemnél,olyan de olyan jóóóó volt vele, mindíg olyan jó vele lenni, nincs annál jobb dolog a világon!!!nagyon szerelmes vagyok

![[kép] [kép]](http://click4onlinedating.com/find_love_online_small_heart.jpg)
Kéne topográfiát tanulnom, a !!!világ!!! összes országát a fővárosukkal együtt
-majd hétvégén...
Hazafelé lekéstem a buszt, vártam 3/4 órát, addig bementem a Mcd*n*ldsba, 15perc sorbanállás után, és 10 perc kiszolgálás után megkérdezi tőlem a Mcdo*a*ds.os emberke: ''itt fogyasztod?!'' montam neki: ''nem,ugy gondoltam leülnék valahova, még vannak üres asztalok'' - kicsit nézett rám csúnyán, dehát engem is felidegesített az a nagy tömeg ami ott volt, meg a kisgyerekek fél percenként rohangáltak át a cipőmön
végülis 15perc alatt sikerült kapnom 2sajtburgert...

Megint be van gyulladva a szemem
Ma kaptam új szemcseppet rá,kipróbálom)
Már megint éhes vagyok, megint megyek enni, utána zuhanyzok...vagy fordítva???
Jó8 mindenkinek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Ez a nap nagyon jó volt

Olyan jó volt szerelmemmel lenni, olyan jó a kedvem, olyan jó hogy ma találkoztam Vele, mindig nagyon boldoggá tesz

Ma már ettem tükörtojást
De még éhes vagyok, megyek bedobok valami éteket a bendőmbe
Holnap sportnap, az is mekkora hülyeség, de legalább nincs tanítás...
Lehet h a Transplants lesz a kedvenc zenekarom
Kaja után kicserélem anyukám kocsijában a légszűrőt, mert aztmondja ő nem ért hozzá
Mostmár tényleg zúzok enni, éhenhalok
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Holnap írok tz-t irodalomból

Aztán felelek bioszból
Aztán írok tz-t fizikából
Utána találkozok szerelmemmel
Elrepedt a deszkám, ugyhogy most már nem is fogok deszkázni- barátnőm ugyis kérte
Breathing deeply, walking backwards, finding strenght to call and ask Her,rollercoaster favorite ride, lett me kiss you one last time...god night...god night...
-Blink182 buta szövegecske, de nekem nagyon teccik
Kb. én is ilyet fogok írni első dalomhoz, gitár már megvan hozzá, 4akkordból áll, de aranyos
-
wiziloo
tag
Holnap suli
Ki az az idióta aki ezt kitalálta?!! És lesz kémia óra, JESUS!!
Az órámból kifogyott az elem, de azért fölveszem holnap is, dísznek azért elmegy...
Láttam a Star Wars 3.részét, iszonyat jó!!!!
Ma végre naggyából megtanultam az adobe after effects-et használni, diffrence mate key-el szórakozgatok, elég jó

Vágtam magamnak szép új rövidnadrágot, mindek újat venni
Ez a hétvégém nagyon jó volt, olyan csodálatos volt barátnőmmel együtt lenni

Eszek falami finomat, korog a gyomrom, egyfolytában éhes vagyok; lásd aláírásom
-
wiziloo
tag
olyan de olyan jó volt a péntekem és a mai napom

Szerelmemmel voltam egész éjszaka

![[kép] [kép]](http://inho.ultranet.hu/heart.jpg)
Áhhh, de mennem kell tanulni..
Aki akar jó zenét hallgatni, hallgassa meg a Transplants új albumát!!!Barker öcsém megint nagyot alakít
-
wiziloo
tag
Ilyen cipőt akarok, de nem lehet kapni európában
:![[kép] [kép]](http://www.macbethshoes.com/Images/Products/mpm40107608.jpg)
Tom DeLonge márkája, macbeth, és az az idióta nem forgalmazza nálunk
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Huhh, a fekvőtámasz megtette a hatását

Már érzem az izomlázat
Hétfőn kell mennem fogorvosbácsihoz, leveszik a fogszabályzómat, már ugyis baromira unom, de utána meg szokatlan lesz
Azért 1,5évig hordani egy ilyen fém vackot az ember szájában, ááááááá, de legalább majd vigyoroghatok így-> 
Megyek zuhanyozni, jól kifáradtam...
Holnap javuló időre számíthatunk, néhol megszakadozik a felhőzet, időnként kissebb szél, 4-6km/h-ás is megfigyelhető, a hőmérséklet 15-18° körül alakul
-
wiziloo
tag
Áhh nemigaz, ugy volt hogy holnap nincs suli, hanem megyünk normafára, csak valami idióta kitalálta, hogy mivel rossz idő lesz(pedig nem lesz rossz idő
) nem megyünk sehova, hanem holnap rendes tanítási nap...
De ez annyira nem érdekel, mert utána megyek barátnőmhöz
Olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó lesz

Ha holnap nem esik, végre fölveszem a Conserve
cípőmet!!!
Amugy ez a nap is unalmas, semmittevés az egész, megyek nyomok pár fekvőt. addig is csinálok valamit
LOL
De előtte eszek túrórudit...hmmm
-
wiziloo
tag
Huhh, holnap nyeci doga, izgalmas lesz

Péntek isteni nap lesz
uuugy vááároooom mááááááár
Most is megyek majd éjjeli hűtőszekrényakcióra, letámadok minden épp falatot
A 400w-os kódGÁNY tápomból amperszag árad, de nem zavar, ugyis utálom a számítógépet, majdcsak leég az egész
Jah, és van jegyem a Green Day koncertre, legjobb!!!!
A mai nap végére egy igazi nagy tanulságot tartogattam:
''Soha ne menj disznóvágásra, hogyha elromlott a kábelTV!!!'' -
wiziloo
tag
Nemsokára megyek aludni, de előtte még megyek, eszek valami finomat, édesanyukám most hozott a corából friss meleg kenyeret, rákenek sajtkrémet, iszok hozzá meleg kakaót, esti órákban nincs is jobb, hmmmmmmmm

IMÁDOK ENNI

![[kép] [kép]](http://www.szegedisutodek.hu/kepek/kenyerek/siokenyer.jpg)
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Tök jó, végignézi az ember a ''naplómat'', csak 4-esekről meg 5-ösöskről van benne szó, közben bioszból meg kémiából bukásra állok

Amugy ma próbáltam ki először az új Gillette borotvát( Gillette Blue 2 Excel)ezt nem reklámként mondom, de olyan jó, ha lenne itt a PH!-n borotvateszt, rongyá verne minden wilkinsont, még a mach3-at is

Olyan gyönyörű zenéket hallgatok, komolyan mondom, elsírom magam olyan szép:
Acoustic Alchemy -referencia cd
Olyan stúdiófelvétel,olyan gyönyörű a hangja, eszméleltlen

-
wiziloo
tag
Egész unalmas ez a nap, nem történik semmi, de legalább meleg van

''höööö essszem fasszom megáll!!!Háúúúúúúú!''![[kép] [kép]](http://videoeta.com/images/movies/medium/FOX_D2220145D.jpg)
Olyan szépeket lehet állatkodni Fender gitárral, ne tudjátok meg

Ma kaptam matekból 4-est, örülök, mert az osztályban ezenkívül volt még egy 4-es, 6an kaptak 2-est, és a többiek 1-est
Barátnőm ma is megy 6tól éjfélig búvárkodni, szörnyen fárasztó lehet, de rossz is, mert veszélyes, van egy ismerősöm, aki majdnem meghalt búvárkodásban
Ne legyen szegénykémnek semmi baja
(féltem a szerelmemet, meg nagyon szeretem
)
Megyek, bekapok valami, finomat, egész nap nem is ittam semmit, meg nem is nagyon ettem
-
wiziloo
tag
Most jöttem haza balatonról...
Nagyon hiányzik a szerelmem
Majd estefelé írok be, ha visszatért belém az erő,most pihenek, fárasztó volt a hétvége
-
wiziloo
tag
Ez a nap is eltelt, elég rossz volt

Minden, amire azt hittem, hogy ezen a napon jó lesz, mind az ellenkezőjére fordult, minden rossz lett
Köszönöm péntek 13
-
wiziloo
tag
Megyek zuhanyozni, szépen be is van gyulladva a szemem, lusta vagyok kivenni gépezéshez a kontaktlencsémet

Jah, és meg van a Blink182 Big Day Out 2000!!!!!! full videó
-
wiziloo
tag
-
wiziloo
tag
Ahhh, túl vagyok az angol kisérettségin is, 4db 5-ös

jaaaaaj, ez a hankártya, isten!!!!!!! -
wiziloo
tag
Éééééééés sikerült, végre a SB Live!5.1-hangkarira rányomtam az audigy2 ZS driverét, és iszonyat kúlan műxik
EAX4- csorog a nyálam
-
wiziloo
tag
Itthon vagyok, föciből sikerült kihúznom a NIC országokat, jó f@szán sikerült a feleletem, ez volt szinte az egyetlen amit nem néztem át
(meg sem volt hogy ki kéne dolgozni ezt a tételt, az másik lapon volt, olyat meg nem adott az a k**va
Most adobe after effects-et tanulgatom, elég fasza kis program, premier pro ehez képest gyerekjáték, mondjuk azt már profin kezelem, most ezen a sor![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wiziloo
tag
Je boy, minyár megyek kisérettségizni, tegnap végülis tanultam egy fél órácskát, elég az

Édesszerelmem a velencei-tónál üdül, addig én szenvedek,de legalább válaszolna az sms-emre
(lehet azért nem ír mert korán van még?vagy elfogyott a pénze?)
20perc múlva zúzok,aztán hazajövök, megvalósítom az álmomat, elektromos gitárhoz jeltovábbítót készítek
(már félig kész) -
wiziloo
tag
Holnap föci kisérettségi, megőrülök, nem tanultam még semmit, lefoglal a PH!, az egész egy nagy rakás baromság(mármint a föci), nem is lehet megtanulni

Haverom gépét is újra kéne telepítenem, tiszta badsactoros a wd-40gb-os vinyója,szegény mikor meg fogja tudni...
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Elterveztem, én is csinálok naplót,életemben először, ugyhogy hajrá nekem,belevágok

Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://inho.ultranet.hu/maci.jpg)