- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
trassher
addikt
csöppet elakadtam megint. már csak 2 szefira hiányzik, azok amelyek a lista legalján szerepelnek. Asszem a Crown és a Destiny. a quest a golem-hez jelez de nem tudok semmit sem csinálni ott. hiába kapcsolgatom a kőoszlopokat nem történik semmi. annyit vettem észre hogy a középső ami a gőlem mellett van meg a bal szélső egyszerre is tud áramzani de a 3. nem. az csak magában. aki tudja mit kell ennél a résznél csinálni az ne tartsa magában pls
. előre is köszi 
-
trassher
addikt
én húztam egy keveset a procimon és meglepődtem mennyire lerövidült a töltési idő. a játékban már nem swappol szinte soha a kép és autómentéssel együtt is max 1-2,5 perc egy ki-be lépés valahonan/hová
-
trassher
addikt
a nagy barna/piros kutya eliminálásának van valamilyen trükkje vagy csak gyakni kell mint a bolond? simán meglenne csak mindíg megkábul Geralt 1-2 sec-re és akkor sok hp-t vesztek.
-
trassher
addikt
a sáskával az elején hogy kell végezni? bármit csinálok nem sérül
-
trassher
addikt
sikerült
-
trassher
addikt
sziasztok. épp most telepítem a játékot és arra lennék kíváncsi hogy az adataimnál látható konfiggal mit várjak, hogyan fut majd a game?
Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Garmin topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

érdekes hogy az előre renderelt videók is képesek swappolni
mit csináljak azzal a pöcsköszörű sáskával? hiába varászolok az üstökre nem csinál semmit. más használható tereptárgyat nem is találtam.