- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ugux
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
szerintem azért béna mint a tök, mert azon kívül amit az előttem szóló leírt, még az is kell hogy a megfelelő stílusban harcolj az adott ellenfél ellen. (Erős, Gyors, Csoportos) a jobb oldalon a fegyver kiválasztása után tudod váltani ezeket, vagy bill-el.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
pedig egyáltalán nem bonyolult, sőt szerintem nagyon is egyszerű, amikor a kard ikonocska olyan kis tüzesre vált, akkor kell kattintanod egyet, és így tovább, így frankón kombózza az ellent
És játsz F3-as módba nekem az jött be a legjobban, kell kb fél óra míg teljesen megszokod, ezután pedig már gyerekjáték lesz az egész 
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És játsz F3-as módba nekem az jött be a legjobban, kell kb fél óra míg teljesen megszokod, ezután pedig már gyerekjáték lesz az egész