Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Hát én esküszöm tökön döföm magam !!

Ez már sehogyse jó nem tudok továbbjutni !!
Mert valami hatalmas hiba miatt nem tudok továbbjátszani !!
Jelenleg épp a striga kriptájában vagyok és ahhoz hogy megtörjem az átkot meg kell várnom mig kialszanak a gyertyák meg is várom szépen de mikor kialszik az utolsó gyertya is a striga eltünik a csaj meg seholsincs !! WTF ??

Azt olvastam hogy az utolsó gyertya kialvása után átváltozik a striga és a csaj ott fekszik a koporsó mellett !! Igen ám csak hogy nekem nem változik át hanem eltünik és van helyette a nagy semmi !!
Próbáltam én már mindenhogyan elözö mentésből újracsináltam nem jó újraraktam a játékot nem jó patch/patch nélkül szintén nem jó xxxx/xxxx nélkül sem jó Ide meghajtóba raktam ugyse volt jó !!
Van esetleg valakinek egy mentése a striga kriptájától ?? Mert ha van az jó lenne !!
Vagy esetleg küldjem el az én mentésemet hátha a mentésem ment tönkre ??
De újra csináltam az egészet akkor se volt jó !!Ui: Az autosave funkció meg hova lett mert régebben az is volt !!
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest