Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Hát én esküszöm tökön döföm magam !!

Ez már sehogyse jó nem tudok továbbjutni !!
Mert valami hatalmas hiba miatt nem tudok továbbjátszani !!
Jelenleg épp a striga kriptájában vagyok és ahhoz hogy megtörjem az átkot meg kell várnom mig kialszanak a gyertyák meg is várom szépen de mikor kialszik az utolsó gyertya is a striga eltünik a csaj meg seholsincs !! WTF ??

Azt olvastam hogy az utolsó gyertya kialvása után átváltozik a striga és a csaj ott fekszik a koporsó mellett !! Igen ám csak hogy nekem nem változik át hanem eltünik és van helyette a nagy semmi !!
Próbáltam én már mindenhogyan elözö mentésből újracsináltam nem jó újraraktam a játékot nem jó patch/patch nélkül szintén nem jó xxxx/xxxx nélkül sem jó Ide meghajtóba raktam ugyse volt jó !!
Van esetleg valakinek egy mentése a striga kriptájától ?? Mert ha van az jó lenne !!
Vagy esetleg küldjem el az én mentésemet hátha a mentésem ment tönkre ??
De újra csináltam az egészet akkor se volt jó !!Ui: Az autosave funkció meg hova lett mert régebben az is volt !!
Aktív témák
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest