- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az a rész nekem is szemetszúrt. Sejtettem hogy semlegesség akar lenni, nem pedig természetesség.
Amin rögtön az elején kiakadtam az annak a witchernek a szinkronhangja volt akit a legelején kinyírtak. Olyan volt mint valami 12 éves kölyöké.
Nekem tetszik a játék pedig finnyás vagyok az RPG-kre. A duma és a harc számomra pont tökéletes arányban van meg benne. A kockapóker nagyon jó benne mint ahogy a kocsmai bunyók is. Színesítik a játékot.
Van jópár hiányossága, de bőven átlag feletti a játék.
Ami viszont számomra még negatívum az az hogy van mindenkinek vagy 30 "ikertestvére". Persze nem olyan tragikus, de kicsit fura, hogy már ötödjére nyírok ki egy ugyanúgy kinéző banditát. Nem is tudom. Csinálhattak volna valami véletlen generátort ami legyárt vagy 5e arcot és le van tudva.
A fejlődési rendszer eléggé sajátos. Most még csak bronzot tudok osztogatni, de nekem úgy tűnik, hogy nem sok kifejlesztetlen dolog marad benne. Jobb szeretem, ha nem egy ultimate karakterem lesz aki mindenhez ért hanem egy olyan akit én fejlesztek egy bizonyos irányba ami nekem szimpatikus.
Sorolhatnám a végtelenségig. A játék hangulata szerintem remek. Grafikailag is minden rendben van. A küldetések is elmennek, sőt némelyik meglehetősen ötletes.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest