Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
Akkor gázos a magyar egy picit, ha nyomatod mellé a feliratot is. Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy te másképp hangsúlyoznád a leírt szöveget. Nagyon sokszor van, hogy olvastam és el is nyomtami mihelyt elolvastam mert nem akartam végighallgatni. Így viszont elvesztette a játék a szépségét, mert gyakorlatilag csak rohantam rajta. Kikapcsoltam a feliratokat és az itt-ott gyenge szinkron máris nem olyan feltűnő. Na jo Leo hangja tényleg gyenge, meg ott van Mikul, aki hát enyhén szólva paraszt
Na meg az sem tetszik, hogy egyáltalán nincs benne káromkodás. Pedig állítólag az angol meg a lengyel verzió nagyon durvára sikeredett, hogy a rézfánfütyülő rézangyalát!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na meg az sem tetszik, hogy egyáltalán nincs benne káromkodás. Pedig állítólag az angol meg a lengyel verzió nagyon durvára sikeredett, hogy a rézfánfütyülő rézangyalát!