- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Én játszottam az Oblivionnal, a WoW-al és a Witcherrel is, sőt megvan mindegyik eredetiben.
Az Oblivion az igazi szerepjáték, ott tényleg azt csinálsz amit akarsz. Te teszed fel a páncélt, te beszélgetsz az emberekkel, mindent úgy csinálhatsz ahogy kedved van.
A WoW pedig egy társasági játék, ami nagyon élvezetes tud lenni, ha hozzáértő társakkal minden este leülsz 2-3 órára raidelni vagy instázni. Semmi szerepjáték nincs benne, csak szintezed a karaktered 70ig, aztán jönnek az insták, majd a végén a raidek. És a rengeteg farmolás... Épp most mondtam le az accomat, mert punnyadás az egész így a kieg előtt.
Nos a Witcher pedig inkább egy RPG kalandjáték. Érdekes döntéseket kell meghoznod benne és érdekfeszítő a története. Jah és magyar!!! Érdemes megvenni mert, nagyon olcsó és ingyen töltheted hozzá az enhanced verziót ami most jelent meg. 4-5K ft lehet mostanában.
Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest