- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
poirot
őstag
Nos, tegnap letöltöttem az alábbi file-t,
http://www.sigmatel.com/documents/42xx_1.0.1638_install_disk.zip
És, hogy lekopogjam, kopp, kopp...
Az elöző leszedése után, ezt felinstallálva az SP2-re, most minden flottul megy. A Nokia 6210-em müködik infraval és a Palm M500-am is megy.
Szuper !!! -
poirot
őstag
Én teljesen legyalultam a winchesterem, és úgy telepítettem az a winXP-t és a SP2-öt. Van USB-s Infra kapcsolatom, jelenleg Nokia 6210-el szépen együtt mükődik, a Palm 500-at észreveszi, de adatátvitel csak egyszer sikerült vele infrán, az elején, azóta sem. Még szerencse, hogy van dokkolója, ott simán mükődik. Pedig nagyon odafigyeltem, és most sincs semmi felesleges sallang a gépemen. Leelenőriztem a portokat, mert annál dumál, hogy valami más használja, pedig látszólag nem. Egyenlőre itt tartok. (Az elöző telepítésnél működött szépen, csak már nagyon fel volt darabolva a winchesterem, több rendszer romokban hevert, míg végül rászántam magam a teljes formatra).
-
DLDKox
aktív tag
Senki sem próbált még infrát használni sp2 alatt?
Valami ötlet? -
-
DLDKox
aktív tag
Lenne egy kérdésem valakinek sikerült belőnie SP2 install után az infravörös kapcsolatot?
Mert nekem sehogy sem megy az sp2-ben már az infra kapcsolat is le van védve, és hiába adom hozzá a hálózat varázslóban, hogy notebook és pda-k kapcsolódhatnak a gépemhez. Sehogy sem msikerül kommunikációt kicsikarnom belőle. És az az érdekes, hogy még a mobiltelefonommal se hajlandó együttműködni. Ha valakinek van tapasztalata ilyen témában kérem segítsen nekem egy kicsit.
Köszönettel:
DLDKox
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC Ryzen 5 5500 + RX 6600 XT GARANCIÁS ALKATRÉSZEK / AZONNAL VIHETŐ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest