Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
macika1967
üzenetére
nincs hozzá biosfrissítés, amit fel tudná tenni?
akár ugyanazt, mint ami rajta van, hátha az reseteli -
Papooo
senior tag
válasz
macika1967
üzenetére
Mi annak a két ikonnak a neve ami aktív?
Volt pár tablet a kezemben (ez pont kimaradt), szinte mindnél működött az érintés a biosban és a bootmenüben is. -
Papooo
senior tag
válasz
macika1967
üzenetére
Power+Fel vagy Power+Le?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
macika1967
üzenetére
A PrimeOS-t tesztelted? Érdemes rávarázsolni, Androidos játékok úgy futnak, mintha arm processzor hajtaná a gépet, támogatja a g-szenzort is pl autós játékokhoz. Persze még fagyogat, ha mindent azon akaesz csinálni, ezért én érintőképernyős játékok miatt szoktam csak átváltani PrimeOS-re, de amúgy olyan appok, mint a Chrome, Youtube, Messenger is szépen működnek.
Nem tudom mekkora a géped szabad tárhelye, de a PrimeOS egy 16 GBos partíciót igényel, ebből a rendszer kb 3 GBot vesz el.
-
Papooo
senior tag
válasz
macika1967
üzenetére
Intel DSA ki lett próbálva?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
macika1967
üzenetére
Esetleg telepítsd rá a PrimeOS-t, amig a Win10 probléma nem rendeződik, ez egy x86 környezetben futtatható Android rendszer. Nem tudom a készülék tud-e USB OTG-ről Pendriveról bootolni, de ha tud, akkor adott a lehetőség, hogy egy dual bootos windows-android tablet legyen belőle.
Nem hibátlan a PrimeOS, de folyamatos fejlesztés alatt áll és Androidos játékok futtatása szempontjából talán a legjobb x86 környezetre telepíthető Android. További pozitívum, hogy az Asus T100 tabletem érintőképernyője azonnal működött rajta, mintha egy androidos tablet lenne. Ram kezelésben köröket is ver a Win10re, így érdemes is ezt használni Windows helyett, ha éppen nem valami komoly munkafolyamatot akarsz művelni a gépen.
[link] -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
macika1967
üzenetére
Szedd le a Driver Boostert, az szerintem megtalálja és telepíti is az összes hiányzó drivert.
(Ha szükséged lenne a prémium verzióra, akkor pl ncore-on megtalálod)
Nekem egy Asus T100TA-hoz mindent feltelepített, ami a stabil működéshez kell.
-
Papooo
senior tag
válasz
macika1967
üzenetére
Ha jól emlékszem, valamilyen intel platform driver kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi