Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

válasz #43783936 #7771 üzenetére

Sziasztok!

No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...

Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...

Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...

• darnics

aktív tag

válasz #43783936 #7771 üzenetére

Szerintem a droid ott azért komomy választékvan ugyhogy a te válaszid a nyerő.meg a másik ha tab akkor nagy 10 col szerintem.a 7 nem sokkal nagyobb mindt egy 5'5 colos teló mindt az enyém az LG G3 igy minek .csak pénz kidobás.akkor legyen nagy kép.köszi szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák