- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
#43783936 #7771 üzenetére
Sziasztok!
No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...
Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...
Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...
-
darnics
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest