Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Miért ugyanazt szajkózod? Pont ugyanannyi metrós app van RT-re, mint x86-ra.
Azaz ha valakinek NINCS szüksége x86 appra, akkor miben szarabb az RT?
Azaz ha valaki CSAK a következő metrós appokat használja, és nem is akar felrakni semmiféle x86 appot:
voipra skype
böngészésre IE
Youtube-ra Hyper for Youtube
filmnézésre mobile.HD
pdf-re a saját app
levelezésre a saját mail app
facebookra a facebook app
játékra flash-es játékok valamint 3-4 pici metros játékEz egy általános tartalomfogyasztás. Ebben semmivel nem jobb az x86. Nekem is x86-os tabletem van, és semmiféle x86 appot nem telepítettem fel. Mert bőven elég amit felsoroltam.
-
katonab1983
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az lehet hogy nem tudok. Csak éppen egy ilyen (véleményem szerint semmirevaló) op rendszer alá egy ilyen gépet berakni totál felesleges. Kihasználatlan és értelmetlen, pazarlás. Kb. mintha vennék egy ferrarit suzuki motorral.
Azért jöttek ki ezek a gépek, mert akkor még bízott a Microsoft az RT -ben, de hát először a gyártók dobták el a dolgot, majd a Microsoft is lemondott róla. (Ami érthető is)
Szerintem nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest