Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ne viccelj már, az end userrel. Kb. 1 éve nincs meg az androidos tabletem, mégis a mai napig kapok priviben üzeneteket itt a fórumon, hogy segítsek X vagy Y játékot telepíteni, mert nem fér fel a tabletre. A legutóbbit pár napja kaptam.
(Azért keresnek meg priviben, mert annak idején a tablet topicjában én írtam le a hogyan-t.)Ha a te logikádat követem, akkor a low end androidos tabletek is használhatatlan szarok. Mégis eladnak belőlük évente százmilliós tételben, és a vevők jelentős része elégedett vele. A google-vel meg ha informatikus vagy akkor te is tudod, hogy értelmezve kell bánni. Ha bemész bármely termék saját fórumára, akkor ott 90%-ban problémás esetekkel találkozol. Ez azt jelentené, hogy a termék 90%-a rossz? Nyilván nem. Egyszerűen azok mennek fórumokra, akik bütykölősebbek, vagy akiknek valami gondjuk van. A tesco-ban árult tablet - a neve megint nem ugrik be
- vásárlóinak 90%-áról valószínűleg sose fogsz hallani. Megveszik, hazaviszik, youtube-oznak vele, facebookolnak vele és kész. És vagy elégedettek vele vagy nem. De azt se tudják, hogy létezik ez a fórum, vagy bármelyik másik fórum.Ebbe a topicba a felhasználók töredéke ír, és általában akkor jön, ha gondja van. Mégis idáig egyetlen egy userre emlékszem, aki azzal fejezte be, hogy földhöz vágta a cuccot, mert elfogyott neki a hely. És ő maga mondta el, hogy nem volt hozzá türelme, és azt is, hogy nem csak megvette, feltette az alap cuccokat amiket használni akart és kész, hanem recovery-t akart kimásolni és társai, azaz nekiállt bügykölni. Mellette viszont van/volt legalább 4-5 user aki írt ide, aki elégedett vele, nincs semmi gondja vele. Pedig hangsúlyozom, itt az a valószínűbb, hogy arányában több lesz a problémázó user, mert sokan akkor jönnek a fórumokba csak, ha baj van.
Szóval nem kétlem, hogy a legjobb tudásod szerint próbálsz jóindulattal segíteni. Csak azt gondolom, hogy a legjobb tudásod jelen esetben hibás. Vagy befolyásolják a saját igényeid. Ezért is írtam, hogy legalább kipróbálhatnál egyet mielőtt olyan ex catedra kijelentést teszel, hogy ezek használhatatlanok. Mert ez NEM IGAZ. NEM AZOK. Próbáld ki. Tényleg. Rá fogsz jönni, hogy legalább ugyanannyira használhatóak, mint az android tablet platform low-end modelljei. Persze, ha azokkal kapcsolatban is az a véleményed, hogy azok is használhatatlanok, akkor egyszerűen az a probléma, hogy a saját magasabb igényeidből indulsz ki, nem tudsz kiindulni az "egyszerű" alap tablet felhasználó igényeiből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Azért keresnek meg priviben, mert annak idején a tablet topicjában én írtam le a hogyan-t.)