- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
... na látod erre írtam én hogy ha olcsóbb is a dolog, TELEKOM NEM!!!! Nekem már rég belemásztak a lelki állapotomba, elvből nem veszek tőlük semmit ... még ha drágábban is veszem máshol, inkább ott, mint ennél a bandánál.
Persze Ők ezt nem érzik meg, de ha vannak mások is ilyen beállítottságúak, akik elvből vetik el a tőlük való vásárlást, szép lassan fogy majd a bevétel.
... na kezdem én is felhúzni megint magam, pedig most itt nincs személyes kapcsolatom a dologgal.
-
gerii
addikt
Gyári bontatlan volt a doboz? Csak mert lehet hogy a T-nél már csak a visszaküldöttek/refub. maradtak meg (és ezért nem lehet megtalálni direkt link nélkül a webshopban)?
Gondolkozom egy 8-asban, 35-ért hűséghosszabbítással elhozhatnám, de ha hibás akkor lehet, hogy nem vihetném vissza pont a hűség(szerződés) miatt. Valaki vett már így tabot?
-
q2w3
senior tag
Szerintem ha vissza kéred az árát és mellette párhuzamosan rendelsz egyet akkor az a legegyszerűbb megoldás.
Más:
Nemtudom itt van-e valaki akit foglalkoztat dual boot androiddal. Az intel Bay Trail chipes tabletekhez közzétett UEFI 64-es boothoz android 4.4 rendszert. Nekem Lenovo Thinkpad 8-am van, és alapból UEFI 32-van fent, viszont most megnéztem a honlapon, és okt 31-óta elérhető a 64 es firmware. Az a kérdés hogy ennek a telepítése hogy zajlik? Jól sejtem hogy után a windowsból is 64 bites fog kelleni? Ha igen, akkor ezaz egész milyen lépésekből áll? Felrakom a 64-es bootot, plusz csinálok egy telepítő stick-et 64es windows-al és utána azt telepítem fel? Ha ezt kéne tenni akkor az előtelepített office-t később honnan tudnám megszerezni? Van hozzá kulcsom, de nem láttam a honlapjukon hogy le lehetne tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest