Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz azaleericks #12884 üzenetére

Lehet kivárom még a 3 napos dolgot mielőtt visszaviszem a boltba... Közben kiderült hogy éppen Windows update-et töltött és telepített a háttérben, miközben egy másik alkalmazásom is frissítette magát. Lehet az tekerte annyira hogy még merült is 10 perc alatt 0,5%-ot töltővel az arcában. Mert most 50 perc alatt rátöltött 10%-ot. Igaz altattam a gépet, hisz úgy se használom.
    Jelenleg 60%-on áll így ha egy óra múlva 70%-on lesz akkor csak valami windows-os hülyeség volt tegnap este és azért nem ment 66% fölé a töltöttség.

A 6%-os elhasználódás a gyártói support szerint pedig normális jelenség amit a szállításra és a raktározásra fognak. 10+%-nál kérhetnék csak hivatalosan cserét. De ha azt veszem hogy 10 órát bír hivatalosan akkor 6% az ~40 percet jelent. Tehát már csak 9 óra 20 percet bír (laboratóriumi körülmények között), ami szerintem azért nem elhanyagolható.

Minden esetre ma, meg holnap még nyúzom aztán Szombaton visszaviszem ha valami még sem kerek a kütyüben, de remélem erre nem lesz szükség. Bár én vonzom a gyárilag selejtes vackokat :DDD

Új hozzászólás Aktív témák