Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
A mobilnetet én egy 3g-s mini wifi routerrel oldottam meg anno.
5in1 Mini Portable 150Mbps 3G WIFI Mobile Wireles Router Hotspot ,berakod a sim kártyát aztán wifin szórja a netet.
Aztán lecseréltem a miix 2 8-at 3g-sre,amikor 51 ezerért volt a telekomnál. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem szeptember óta van egy Lenovo Miix2 8"-osom, a zömében terepi munkára használt Lenovo e125 kis noti (Win7, SSD, 8GB RAM) helyett. Mindenben fölözi a tablet a régit, pedig csak 2 GB memóriája van szegénynek. Jobb proci, jobb (hatékonyabb) oprendszer. Nekem nagyon bevált, imádom. (Sokkal jobb kijelző / fotó RAW-feldolgozásra is alkalmas, negyedakkora súly, fele méret)
Igen, egy 1000 forintos rövid OTG kábellel tudok hozzá USB-s dolgokat (3G modem, pendrive) használni, bár nekem ritkán kellenek ezek (mobilnetet inkább a telóról osztok neki, a néha elengedhetelen billentyűzet + egér meg ugye BT-s).
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi