Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Integra
titán
kb egy éve nyúzom az XP-t, több beta verziót is porrá teszteltem mindenféle dologgal és azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam!
igaz, akad pár bug, de osztán ennyi, ezekre meg úgyis jön majd a peccs...
csak egy kell az XP-hez: bitang erős gép, és új hardver, itt azt értem hogy max 1 éves legyen a gép bele mert azokat tuti kezeli simán. sajnos a microsoft már csa ilyen, kikényszeríti hogy vedd meg az újabbat...
megnéztem méréseket és valamivel lassabb mint a 98SE vagy az Me, de gyorsabb mint a 2K. játék alatt szinte észre sem venni, photoshop is boldogul ragyogóan és a cad is.
nekem semmi nem akad semmivel sem, nagyon elégedett vagyok, nincsen explorer hiba végre!!!
amiket uninstallálni akarsz, azokat meg miután egy system file-t editelsz, megjelennek az add/remove programms-ban és le tudod őket szedni.
ilyen pl a messeger, de az explorer és a többi rész összetevő is simán uninstallálható.
a kezelőfelület rohadtul nem tetszett az elején, de aztán megtanultam a dolgokat és most meg azt mondom, hogy eddig a régi szarral szenvedtem?!
ott a powertoys for XP is, de már az alap beépített dolgai is félelmetesen sokrétegűek, szinte minden úgy állítható be ahogy akarod.
nekem beton stabil az XP, ha valami összeomlik akkor is simán task manager és ennyi.
ha ezt elmondhatnám a mobile rack-emről is világ legboldogabb embere lennék.... :)
egy kérdésem viszont van:
hogy lehet kiszedni a shut down ablakból a stand by gombot, hogy csak a log off és a shut down legyen ott?!?!?!?!?!?!
ha esetleg tudja valaki, ossza már meg ezt velem!
üdv,
Integra
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest