Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pukkancska
tag
Van egy lexmark Z1300 típusu nyomtatóm. Hogy tudom azt megcsinálni hogy jelszót teszek rá és csak akkor nyomtasson ki bármit is ha beírom a jelszót?
-
pukkancska
tag
válasz pukkancska #23566 üzenetére
Senkinek nincs ötlete a kérdésemre?
-
pukkancska
tag
Sziasztok
Hogyan lehetne a Sajátgép(jobb gomb)/tulajdonások/általános fülön más adatokat látni?
Pl. hogy a processzor sebességet és a memória méretet átírni? -
pukkancska
tag
Hogyan lehet kikapcsolni azt hogy a windows indulásakor ne jöjjön egy kis buborék fel, hogy nincs víruskereső program telepítve? Nem úgy akarom megcsinálni, hogy odamegyek, hogy rendelkezek saját vírusírtóval, mert akkor a vírusvédelem narancssárga, hanem hogy nincs vírusírtó, de a biztonsági központban a vírusvédelem zölden világítson?
-
pukkancska
tag
válasz Csabee. #27102 üzenetére
Nem erre gondoltam, mert nem bukkan már föl induláskor a kis ablak, de a biztonsági központban még mindig írja hogy nincs víruskereső.
hanem van a sajátgép/kezelés/szolgáltatások-ban egy ilyen beállítási lehetőség amivel ezt kilehet kapcsolni vagy a gpeditben(?), de nem találom meg ezt a lehetőséget.
Valaki nem tudja hogy melyik az? -
pukkancska
tag
válasz Steelmanus #27114 üzenetére
Igen, de akkor meg besárgul, hogy nem ellenőrzi a windows a víruskeresőt.
De nekem olyan kéne, hogy zöld legyen az az ablak, én sz*rja le a víruskeresőt
Lehet hogy hülyének néztek emiatt, de jólenne ha sikerülne. A sajátgép/kezelés/szolgáltatások fülben, megtaláltam a frissítést és a tűzfalat is, de a víruskeresőt nem találom. -
pukkancska
tag
Hali
Laptopra letöltöttem az infrarecordert, de nem akart működni. Eltávolítottam.
Viszont valamit biztos elállított, mert a Sajátgépbe, a DVD meghajtót nem igazán mutatja. Szóval, ha beteszek egy audió cd-t vagy akármit, eddig a cd indulásakor feljött egy kis ablak, hogy mit szeretnék csinálni vagy pedig automatikusan elkezdte lejátszani a cd-t/dvd-t. Ez sajnos most nem így van. A sajátgépben is, a dvd meghajtóra csak annyit ír hogy DVD-ROM, hiába van bennt egy cd-dvd, nem mutatja hogy mi van pontosan bennt, továbbá a cd,dvd címét se írja ki.
Mit kellene át állítanom? -
pukkancska
tag
Hali
Van egy progi amit csak én szeretnék használni. Hogyan tudom azt megoldani, hogy indítás előtt kérjen egy jelszót vagy különben nem lehet elindítani a programot?
1 felhasználó van és az is a Rendszergazda.
(Új felhasználót nem akarok létrehozni) -
pukkancska
tag
Hali.
Nem tudjátok, hogy az office 2003-ba hogyan lehet a frissítéseket integrálni a telepítőbe?
A service-pack-ra találtam leírást, de a "sima" frissítésekre nem. -
pukkancska
tag
válasz pukkancska #29025 üzenetére
Hali
Hogyan tudom az internet explorer 8-at a telepítőbe integrálni? -
pukkancska
tag
válasz Fire/SOUL/CD #29077 üzenetére
Hehe
Ezt már megtaláltam és a wmp11-et bele is tudtam integrálni.
De amit ír az oldal, az úgy nem jó, hogy egyszerűen csak töltsem le az ie8 telepítőt és tegyem bele a nlite-be, mert vissza dob egy hibával. -
pukkancska
tag
Hali
Valaki át tudná küldeni a windows alap képernyőkímélőjét? (winlogon - keresőbe beírni és a rejtett fájlokat is belefoglalva)
Egy tömörített mappába berakni őket és átküldeni az adatlapomon lévő mail címre.
Köszönöm. -
pukkancska
tag
válasz geprombolo #29507 üzenetére
Tévedsz
Akkor lehet, hogy nem winlogonnak hívják.
Nekem a windows xp professional képernyőkímélője kellene.
Fekete hátteren egy windows xp professional ikon ugrál időről-időre. -
pukkancska
tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani valami jó tesztprogramot, amivel átfogó képet kapok a számítógépről és a gép hibáit is képes felderíteni?
(laptop vásárlás előtt állok, és nem szeretném, hogy átvágjanak) -
pukkancska
tag
Hali
Most készülök újratelepíteni a win. xp-t és az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan progi ami lement minden fontos adatot és beállítást.
Gondolok itt a sart menü elrendezésétől kezdve, az ablekbeállításokon át az internetbeállításokra stb... -
pukkancska
tag
Sziasztok
Van egy laptopom aminek csak 1 hangszórója van és alig szól.
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel szoftveresen leeht egy picit javítani a hangerőn?
Olyan progi kellene ami az xp-vel automatikusan el tud indulni és már az induló zene is hangosabb lenne. -
pukkancska
tag
Sziasztok
Bár nem pont xp-s kérdés azért megkérdezem:
Tudtok olyan programot, ami megkeresi a legfrissebb bios-t az alaplapomhoz? -
pukkancska
tag
válasz Fire/SOUL/CD #30002 üzenetére
Passz.
Everest sem mutat semmit, csak ennyit: alaplap: DIXONSXP.
Ez nem sok. -
pukkancska
tag
válasz Fire/SOUL/CD #30018 üzenetére
Az enyémen 1.14-es van úgyhogy ez nem jó.
Azért köszönöm, hogy utánanéztél, mert én még 1 biostt se találtam hozzá. -
pukkancska
tag
válasz belsodavid #31755 üzenetére
Az MSOCache-ben az Office által létrehozott fájlok találhatóak.
Ezeket szerintem ne töröld, mert későbbi frissítések esetén szükségeid lehetnek rá, és ha nem találja ezeket a fájlokat, akkor bekéri a telepítő lemezt. -
pukkancska
tag
válasz konfar.dani #31758 üzenetére
Frissíteni fogja az Office-t is, csak ha megnyitod a programot, kiírja, hogy kalózkodsz és megkér, hogy keresd fel azt az oldalt, ahol érvényesítened kell az Office-t, hogy megtudják jogos használója vagy-e. Ha nem ezt teszed akkor sok funkció korlátozva lesz az Office-ban és csak az alapvető feladatokat tudod vele elvégezni, mint pl a Wordpad-ban.
Ha ezt nem akarod, akkor felmész a termékfrissítő oldalra és az office frissítésekre kiteszed a pipát, hogy rejtett frissítések legyenek, így ezeket nem tölti le a windows update. -
pukkancska
tag
válasz DeFranco #31793 üzenetére
Szia
Próbáld meg csökkentett módban elindítani, és ha úgy működik akkor a gép bekapcsolása után nyomogasd az F(-at) és válaszd a legutóbbi működőképes beállítások menüpontot.
Vagy ha csökkentett módban működik a gép, akkor a rendszervisszaállítást csökkentett módban is el tudod végezni. -
pukkancska
tag
válasz lamasz #31796 üzenetére
Próbáld meg ezt letölteni: xpcodecpack. Ugyan nincs benne minden, de a filmek 99%-át le tudja játszani.
-
pukkancska
tag
válasz szunyog199 #32221 üzenetére
-
pukkancska
tag
válasz szunyog199 #32241 üzenetére
Talán egyszerűbb lenne újratelepítened a rendszert, mert így sosem fogod megtalálni a hibát.
Talán ez egyszerűbb és gyorsabb, mert így biztosan 100%-ig kártevő mentes rendszered lesz (kezdetben ) -
pukkancska
tag
válasz 7Heads Drago #32327 üzenetére
Ha eredeti a lemezed, akkor vagy meg van karcolva, vagy pedig a dvd olvasód kezd haldokolni.
Ha egy kiírt lemezed van, akkor meg lehet, hogy rosszul írtad ki. -
pukkancska
tag
válasz Hasaggymeg #32330 üzenetére
Ha a Youtube tényleg kicsi, és a Skype se megy sokat, csak átlagos oldalak betöltése akkor az kb. 100- 300MB van.
Pl. egy átlagoy YouTube video 1-2mb-től akár több 100mb is lehet.
És arra mindenképp figyelj, hogy az adatforgalom = letöltés + feltöltés.
Szerintem ne ezen spóroljatok, én mindenképp a korlátlan adatforgalmú netet köttetném be, mert túllépéskor, kemény összeget számláznak ki. -
pukkancska
tag
válasz Core2duo6600 #32362 üzenetére
Ha azzal a telepítőlemezzel telepítetted az xp-t, amivel most is akarod akkor fel kell, hogy ajánlja.
Ha viszont ez egy más típusú telepítőlemez, mint amilyennel próbáltad akkor lehetséges, hogy nem fogja engedni a javítást, mert rájött a telepítő, hogy a hdd-n lévő rendszerfájlok verziói nem egyezik meg a telepítő cd-n lévő fájlokkal.Vagy moddingolt a telepítőlemez, és lehet, hogy le van tiltva ez a funkció.
-
pukkancska
tag
válasz Core2duo6600 #32370 üzenetére
Jah, hát az más.
Egy angol nyelvű telepítő nem tudja kijavítani a magyart, mert a nyelv nem egyezik meg.
Ha sikerül szereznek egy magyar nyelvű telepítőt, akkor hátha sikerülni fog kijavítani, bár szerintem jobban járnál, ha a javítás helyett az újratelepítést választod, mert ha nem ugyanazzal a telepítővel próbálod meg javítani a rendszert, amivel anno telepítetted, lehet, hogy elb*sz valamit a javítás, és továbbra sem fog indulni a rendszer. -
pukkancska
tag
Ez helyett talán érdemesebb lenne azt csinálni, hogy telepít az eredeti rendszer mellé egy másik xp-t, onnan bebotool, az adatokat lementi, majd az egészet megformázni, és egy tiszta xp-t feltenni, amivel tuti, hogy nem lesznek ilyen gondok.
Ez szerintem egyszerűbb mint a Te megoldásod, mert lehet, hogy úgy nem fog működni.
Csak ha nincs magyar telepítő, az gond. -
pukkancska
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest