- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
A problémáról már volt szó ebben a topicban, de igazából jó megoldás nem született.
Arról lenne szó, hogy megkellene oldanom alaplapcserét XP újratelepítés nélkül. Upgrdae intel 845 lapról 945-re szokásos kékhalál STOP 0x000....7B. Azt olvastam hogy más az IDE vezérlő az alaplapokon ezért csinálja (chipset hasonló). Neten csak félmegoldást találtam ami az esetek 10%-ban működik csak. Tehát kitörlöm a HKEY_CURRENT_CONFIG\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum kulcsot, ami a "drivereket" tárolja.Na ez nem jött össze. A még működő gépen kitöröltem az IDE eszközöket, gép kikapcs új alaplap betesz, elindít ugyanúgy kékhalál. Nem hiszem el, hogy ne lenne valami megoldás. Annyit még hozzátennék, hogy az XP vmi SID-eket rendel minden PCI-os eszközhöz és emiatt sem lehet megoldani a problémát. Vkinek vmi használható ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest