- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
VladimirR #10 üzenetére
Hmmm... Az auto update alapból kikapcsolódik nálam is. Mindig. Ez van helyette: [link] Ez legalább azt teszi, amit akarok, nem amit az MS akar. (Hadd higgyem ezt..!
)
Amúgy a férgek + stb ellen a kliens gépen NEM lehet eredményesen védekezni. Egy normális router-konfig (ki(!)/be szabályokkal) megvéd, még a stupid-user-switch megléte esetén is.
Sosem értettem a winre rakott ilyenolyan firewall sw-k jelentőségét. Egy egyszerű víruskergető ( [link] ) + az AP utolsó updatje és kész.
Ha vki hülye, úgyis leülteti a wint...
Ez meg egy ügyes próbálkozás, csak minek. -
törölt tag
válasz
VladimirR #10 üzenetére
igaz, az auto update kikapcsolásán nekem is megakadt a szemem, de gondolom ezt egyszerűen vissza lehet kapcsolni. ami viszont tetszett, hogy egy csomó olyan progit fel tudok rakni egyszerre, amivel később egyenként kellene tökölni.
szerk: prefetch (nekem) nem kell, idegesít, inkább töredezettségmentesítek egyszer havonta, akkor amikor én akarom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest