- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL_S
csendes tag
Sziasztok!
Német nyelvtudással Windows/VMWare System Administratort keresünk Németországba, alkalmazotti, esetleg freelancer státuszba.
Start: February, 2012
End: August, 2012Project description: Member of the build team. Main taks will be installing Windows, Citrix, VMWare. Other tasks: implementation form changes in the same environment.
Requirements:
Practical experience in Windows server environment with Citrix and virtual server (VMWare and Hyper-V).
Installation skills in: Windows Server 2008, VMWare, Citrix (Presentation Server 4.5 und XenApp 6.5), DFS
Must have skills:
- Operating System Installation
- Virtualization
- Hyper-V
- VMWare
- German language knowledge
- Written and verbal EnglishNice to have:
- Citrix
- Tickettool AHDJelentkezést csatolt aktuális német nyelvű szakmai önéletrajzzal az alábbi e-mail címre várjuk:
nemet-it-munka@slsoftware.euHa további kérdésed van, szintén a fenti e-mail címén vedd fel velünk a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest