Aktív témák

• Superman

nagyúr

Megfogadtam itt valakinek a tanácsát és föltettem a Linux Mandrake 8.2 - es verzióját. Ez valami fantasztikus emberek. Elsőre felment, gyönyörű grafikus telepítő, úgy telepítette bootmanagert, hogy észre sem vettem és ami fő: kezelte a másik két Windowst a lemezen. Csak jót tudok eddig mondani róla. Még updatelni is hajlandó lett volna valamelyik tükörszerverről, de ezt már nem tartotam szükségesnek.
    Ez eddig megvolna, most már csak az ismerkedés jön. Egyébként megfigyeltem, hogy a videokártyát alapból ''Generoic NVidia DDR'' - nek ismeri fel, de legalább működik. Ezzel a beállítással a Chip CD -s SUSE 7.3 - as meg se volt hajlandó nyikkanni.
    És még valami. Az egyik Linux guru, vagy, aki annak tartja magát, azt írta ide, hogy őt bosszantja, ha valaki ilyeneket ír, mint én, illetve nincs konkrét kérdése. Erre az volna a szerény megjegyzésem, hogy nagyon rosz tanár lenne az illető, mert ha valakinek ne adj isten nem világos valami, akkor kiborul, vagy nem ért valamit elsőre, akkor leordítja?? Én csak egy kezdő tapasztalatait osztottam meg és nem hiszem, hogy így kellene erre reagálni. Ha valaki nem tud Borland C++ - ban programozni és véleméynt mond általában a C++ nyelvről, akkor megteheti, szíve joga. Nem azt fogja leírni (mint ahogyan én sem ezt tettem a Linux esetében), hogy ezt meg azt hogyan programozzuk le, hanem azt hogy szerintem nagyon bonyolult ez a nyelv és talán kevesebb görcsöléssel is meg lehet oldani feladatokat más nyelveken.

Aktív témák

Hirdetés