Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
A tűzfalat mindenképpen szeretném pár napig kikapcsolt állapotban hagyni. Persze nem lesznek védtelenek örökké, emiatt ne aggódjatok
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)Amit CsodaPOK leírtál az gyakorlatilag ugyan az, mintha az én módszeremmel állítanád be. Legalábbis én itt nem piszkáltam semmi, és mégis hozta a másik helyen beállított paramétereket. Sajnos így sem működik

Azt gond nélkül vette, hogy a CD/DVD/Pendrive/stb... meghajtót nem használhatja az user, illetve hálózati meghajtókat csatol fel nekik, fájlokat ír felül a helyi mappákban egy szerveren lévő fájllal.
Csak ez a Tűzfal nem akar működni

Valami más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kutya topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debian GNU/Linux
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)