Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harsanyiz
aktív tag
-
harsanyiz
aktív tag
És mi van a Viberrel? Egy rohadt szót nem említenek róla.
A nokia lumia 920-ra azt mondják, hogy nagyon combos hardverekből áll. A proci "sima" 2 magos, nem a 4 mag lenne combos? Mi combosabb benne, mint egy Galaxy SII-ben, ami februárban lesz 2 éve, hogy megjelent. A kijelzőnek nagyobb a felbontása, de ezen kívül? Valaki kérem írja már le nekem. -
harsanyiz
aktív tag
Köszönöm a választ mindenkinek! Nekem Samsung omnia hetem volt, mindent megcsináltam vele, amit meglehet és érdekelt. Szépen gördülékenyen is ment, ameddig nem került valami a háttérbe. Skype-on pofáztam és történt közben valami a háttérben egyből átment olyanba, mint koko vs. chacon meccs vége.
Lehet, hogy ezért nem is volt megcsinálva a háttérben futó programok normális működésének lehetősége?
Így meg könnyű szélvésznek lenni, hogy semmi nem terheli a háttérből a hardvert, vagy tévedek? És szerintem ezért nem is kapják meg a régi készülékek a wp8-at, mert elvérezne mindegyiken.Jöhetne a kérdés, hogy miért legyeskedem a wp7 körül? A válasz, mert kíváncsi vagyok, hogy érdemes lesz-e visszatérni, vagy a lehető legjobban döntöttem, mikor 1 hónapja 40ért eladtam az Omniámat.
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Majd pár hónap múlva, amikor lemennek a 130ért vett telefonok árai 60-ra. Jelenleg a lumia 800 a legszimpibb a wp modellek közül. Az emberi méretével viszi a pálmát. 30ezret meg is érne, bár várjuk ki a végét(wp7.8). Mikor kijött a wp7.8 béta feldobtam, de a kezdő képernyőn kívül nem láttam változást.
Ikon méretben szerintem a kocka lehetne kisebb. Ormótlan félképernyőnyi kockával az a csepp ikon. -
harsanyiz
aktív tag
Most konkrétan nincs, bár az az alkalmazásos téma, ez az ami ugyanígy volt szó szerint írva, ahogy az előző hozzászólásokban majd lesz, mert jó meg minden. Idővel kiderül mennyire csinálták meg rendesen a háttérben futó programok jelzését.
Nekem sántít valami a wp8-al. A bemutatója is olyan furcsa volt. Mintha csak ilyen tessék-lássék dolog lett volna. Semmit nem javítottak, amit a felhasználók igényeltek volna. A pendrájvként használhatóság is csak egy szemfényvesztés. Ezt egyetlenegy regiszterbejegyzéssel wp7-en is meg volt. Ez nem a hagyományos értelmbe vett rendes pendrive mód!
-
harsanyiz
aktív tag
válasz Blood Mage #3406 üzenetére
50et érne, de 42-45-től drágábban szerintem nehézkes eladni.
-
harsanyiz
aktív tag
Nem pendrive-ként látod, hanem kép eszközként, tehát mint egy digitális fényképezőt. Nem lemez eszközként van jelent, hanem mint egy régi nokia telefon pc-suit módban. OSX alatt ez persze ugyanúgy nem működik, mint ahogy a wp7 sem működött. Vagy bármilyen eszközre rádugod, ami lemezként szeretné használni a telefon memóriáját, nem fogod látni a telefont.
Ezzel nekem csak annyi bajom van, hogy wp7-nél ez ugyanígy működött, most meg előadják nagylelkűen, hogy ez is meg van...
De ha van valakinek ilyen telefonja, dugja már rá a házimozira vagy hasonló eszközre. És kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Normális pendrive módot, mint ahogy nokia symbianon volt. Csak azokat a mappákat láttad amire szükség volt, más kérdés, hogy pár év alatt feltörték. Kicsit azt látom, hogy amit a nokia kitalált cuccokat, gyorsan bekussították és évekkel később csepegtetik ugyanazokat az "extrákat".
-
harsanyiz
aktív tag
Csak azt lehet feltörni, amit akarnak, hogy feltörjenek. A Linuxot miért nem tudják feltörni? Nem érdeke a készítőnek hibákat tenni bele.
Az ios-nál hiába van jailbreak, 10-ből 8 ember azt mondja, nem fogok vele szarakodni, mert nincs rá szükségem.
Kezdem azt látni, hogy a rendszergyártók a háttérben megalkusznak, hogy ki-mit gyárthat.
Érdekes mindegyik rendszerből hiányzik valami, ami a másikban meg jól működik.[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Valóságos lehet? (szerintem simán)
HTC Hd2 on WP8[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
válasz #32711680 #4819 üzenetére
De akkor ezek szerint megint a mikroszoft hazudott, és ráadásul érthetetlen miért. Persze sok ember beszippantotta, hogy az új kernel miatt és a bullshitt csipp blabla miatt nem lehet az első generációs telefonokra a wp8-at.
Ha az omnia7re lett volna, nem hagyom el a platformot. -
harsanyiz
aktív tag
Működik és kész! Az, hogy még sok minden nem megy egy dolog. Az volt mondva, hogy nem tud működni.
Ms fizet téged vagy szimplán mindennek ellen kell mondani?
A hivatalos közlés az volt, hogy hardveres dolgok miatt nem tud működni a wp8 az elsö generációs wp7 telefonokon.
Tök mindegy mennyi minden nem működik még a lényeg az, hogy hazudtak, és működik a wp8 a régi telefonokon is.[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Várjuk ki a végét, elvileg amit linkeltem az sem működik hivatalosan. De ha azt mondják, hogy nem működik, legyen.
-
-
harsanyiz
aktív tag
Akinek wp8 telefonja van: a Viber létezik rá? Normálisan működik?
-
harsanyiz
aktív tag
Szánalmasan működik, hívást indítani jó, de fogadni?.... Samsung omnia heten használtam, de ott is ugyanolyan volt mint lumián.
Ezért kérdezem, hogy wp8-on működik-e rendesen. Mert nem beszél róla senki. Szerintem az egyik leghasznosabb/keresettebb/pénzspórolós alkalmazás a viber.[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Ez egy fórum és mindenki elmondhatja ember módjára a véleményét, esetleg felteheti a kérdését. Degradálni azt, aki nem tetszik a hozzászólalásai miatt, nem csak értelmetlen ostobaság, de a fórum szabályaiba is ütközik.
Esetleg a Skype működik 100%-an? A Viber ezek szerint, még mindig nem működik hanghívásra. A nokia wp8 modelleken?
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Magyarul: A Nokia készülékeken kívül nem működik a hanghívás más WP8 esetén sem?
A Nokián működik, rendesen működik az értesítés, ha bejövő Viber, Skype hívásod van?Működött nekem omnián is(a bejövőket nagyon rosszul kezelte), csak nem hivatalosan. De a hivatalos a lényeg szerintem, mert nem akarja/tudja megbabrálni akárki a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Azért azt illendő lenne normálisan megcsinálni a skype-al egyetemben, hogy 100%-an működjön ez a kettő alapvető alkalmazás, ráadásul lassan évek-óta a skype saját tulajdon. Ilyen dolgok miatt olyan érzésem van, mintha a Microsoft nem törné magát a felhasználókért. Majd a hit megoldja növekedést vagy nem értem mire várnak. Mindenesetre figyelem a híreket.
-
harsanyiz
aktív tag
Arról volt, de semelyik tesztben nem láttam, hogy kipróbálták volna. A samsung omnia 7 telefonon is ugyanúgy működik a Viber mint a Nokia Lumia-kon. Csak persze főzött rommal. Én 10-ből 7 hívásról simán lemaradtam Viberrel.
A következő képen jelzett: Viberen hívnak, kapok egy üzenetet az értesítési sávba egy értesítési hanggal: önnek 1 nem fogadott hívása van a Viberen. Rányomsz az üzenetre megnyílik a Viber alkalmazás és utána elkezd ott csörögni és így tudod felvenni. Ezért kíváncsiskodtam, hogy wp8 esetén is ilyen körülményes a helyzet vagy nem változott semmit sem? Illetve a Skypre-ról mivel feltűnően hallgat mindenki azért kérdeztem azt is.[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Sziasztok!
Hátha jól jön másnak is, ha egyszerűen a telefonja nem hajlandó frissítést keresni 80004005 hibakódra hivatkozva.(WP8.1 - WM 10)
Számítógép keresi, és tölti le az aktuális frissítést, ha meg van küldi is át USB kábelen a telefonra.
Over-the-cable Updater tool for Windows Phone 8.1 and Windows Mobile 10 for PC
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
Ide is bemásolom, 3 napom ment el a frissítés várással, és nem frissült az anyós telefonja.
Sziasztok!
Hátha jól jön másnak is, ha egyszerűen a telefonja nem hajlandó frissítést keresni 80004005 hibakódra hivatkozva.(WP8.1 - WM 10)
Számítógép keresi, és tölti le az aktuális frissítést, ha meg van küldi is át USB kábelen a telefonra.
[Over-the-cable Updater tool for Windows Phone 8.1 and Windows Mobile 10 for PC]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest