Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
Hatalmas felüdülés hogy a Spotify még másnap is onnét folytatja ahol előző nap megállítottam. WP-n már attól lehalt ha a boltban megállítottam és jött egy sms a vásárlásról...
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #68591 üzenetére
Figyelmeztetés [link]
-
válasz
Csak 8 modi ugrik rad es hatan jelentenek, nopara.
-
válasz
try it
-
Lall
veterán
válasz
Ez a fórumtól teljesen külön álló topik, más szabályzattal!
-
-
savoo
addikt
-
-
legiaap
félisten
Nem is rossz telo ez az SE, de van par dolog ami nem tetszik benne. Pl. a touch id-t az 5S-tol kapta ami egy kalap szar, soha tobbet, meg az elolapi kamera is a egy vicc kategoria. Mindezt leszamotva franko. Design-ra csak annyit, hogy azert kicsit megeroltethettek volna magukat.
-
-
catroot
veterán
A fészen már olvastam elég cifrákat is.
Most, hogy 2 giga lesz benne, az a sláger hogy miért csak ennyi?
Ja, meg kevés a 330ppi arra a kijelzőre, nagyon pixeles.
Na meg ugye régi vassal, gyakorlatilag átcímkézve adják az új szifont a birkáknak.
Az, hogy új proci, memória, kamera stb van benne, mindegy.
-
Blyan
félisten
Mennyit tudnak rinyálni a SE szifonnal kapcsolatban emberek, na az valami félelmetes.
-
polonic
félisten
Azért a részletekre nem árt odafigyelni.
Bokát nem villantunk, tehát hosszú zokni. Fekete cipőhöz nem fehér zokni. A nadrágszíj olyan színű legyen, mint az öved. Ha órát is veszel és bőrszíjas, az is. Ilyenek pl. -
Zoli133
addikt
Jól sejtem, hogy állásinterjúra ajánlott az öltöny? Ideje lenne egyet beszereznem akkor.
-
Ringman
félisten
telekomnál megint kiszórnak egy nagy adat demo/használt/visszaküldött it-cuccot.
ipad air 2 megér ~101+áfát?
-
Воланд
titán
nah, az apple megint feltalalta a spanyolviaszt
-
Retkes kugli leszedte playből a legjobb 4chan olvasó appot. Mekkora csicskák.
-
Lall
veterán
Na, ki vesz iSE-t vagy 9,7" Pro-t?
-
Lall
veterán
válasz
Pttypang #68525 üzenetére
Tudom, hogy sokan fújjolnak a Sony-ra joggal, de a Z3C szerintem egy jól sikerült darab tőlük és megfizethető. Nálam és most már feleségemnél (céges teló) is teszi a dolgát. Nem akad, nem fagy, nem indul újra. Gyakorlatilag minden hiba nélkül működik. Másik droid alternatíva még ami jó lehet, az a HTC M7, M8, A9, pénztárcától függően.
Vagy veszel egy i5C-t!
istnag: Ez így nettó 95-ért igen jó ár.
-
válasz
viewdetails #68522 üzenetére
Az alma is kinai :'(
-
viewdetails
addikt
válasz
Pttypang #68521 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy kínait vegyél, semmivel nem rosszabbak mint a nagy nevek, csak azoknál nem kell a marketinget megfizetned.
Alma? Are you fuckin' kiddin' me?
Az FBI-al most legalizáltatják a sajtó előtt, hogy évek óta ellopnak minden adatot, meg lehallgatnak, kínaiak soooose tennének ilyet.
-
válasz
mukibuci #68518 üzenetére
Ezen en is rohogtem mar, de elotte meg vmi kukarobis arc probalt meggyozni, hogy a projekt astoria leallitasat linkelte neki egy haverja es ez a wp halalat jelenti. Nem sikerult felvilagositanom, pedig tenyleg probaltam. TENYLEG!
Most komolyan, eletkepes alternativa bedobasaval mar nem is faradtok a rendszeresen elotoro vagyamra valaszkent, miszerint ha kukarobit vennek hirtelen, mi lenne a jo?
Legutobb kameragombosat se sikerult kapnom vegul, ha jol emlekszem xd
-
egyébként napok óta azon nevetek, hogy egyik oldalt azért fikázzák az ms-t, mert automatikusan mindenhova w10-et akar, a másik oldalt pedig azért, mert nem ad mindenhova w10-et
-
Miert erzem ugy, hogy ha valami kozepkategorias kukarobira vltanek hirtelen, hianyolnek dolgokat a 735 utan?
Sose volt meg kukarobis telom, de tuti megszivnam
-
savoo
addikt
-
saiyajin
senior tag
Droidon vagy Ios-en van olyan email app, ami kezeli az outlookos aliasokat rendesen? Regi frusztraciom ez, de windowson szerintem mar sose oldjak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Diablo 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Háztartási gépek
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest