Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #68797 üzenetére
En ecsettel lehuztam felrakas elott a kijelzot, meg persze attorolgettem szemuvegtisztito nedves torlovel, aztan jonapot, meglepoen jol sikerult a csajna foliat feltennem igy negyedik alkalommal, vagyis ezzel egyutt ketto foliat hasznaltam el tenylegesen, ketto meg meg az elso elott ment a levesbe tanulasi cellal kb
-
-
válasz
Plazmacucci #68797 üzenetére
ha csak 1-2 porszem marad alatta, akkor azt cellux-szal le tudod venni, ha sok, akkor inkább kuka
-
-
válasz
Plazmacucci #68794 üzenetére
bármelyik gsm-be felrakják szerintem
-
válasz
Plazmacucci #68794 üzenetére
Szemelyivel vagy valami kartyaval egyenletesen toltad vegig es ugy elbasztad? Letakaritottad elotte a rendesen a kijelzot?
Ne fizess erte, mert lehuzzak a lelkedet
-
Feldob nekem valaki telefonra egy fóliát? Fizetek érte. Vagy hova vigyem? Már elbasztam kettőt.
-
Воланд
titán
vegre tapiztam surface book-ot es k*rva jo lett.
-
-
Integrale
veterán
válasz
Plazmacucci #68789 üzenetére
Kikapcsolt szövegjavaslatokkal is akad, ha sokat írsz. De ez WP így van már időtlen idők óta.
-
Azt is észrevettem, hogy minél több szöveget írok elküldés nélkül, mondjuk Messengerben, annál jobban akadozik a gépelés bekapcsolt szövegjavaslatok mellett. Mindig ilyen korlátolt volt a rendszer? Kihagytam 3 hónapot, most jött meg a 1520
Három sorral jól boldogul még, aztán elkezd lassulni, majd már másodperceket késik a gépelés. Nem tudom, hogy ez most az alkalmazás hibája e, de máshol még nem vettem észre. Mindenesetre szégyen. -
Az milyen dolog már hogy egy névjegy csoportban csak x mennyiségű névjegy lehet???
-
válasz
Plazmacucci #68780 üzenetére
Pedig mar epp akartam kerdezni, hogy hol rendezik a hivatalos temeteset a topicnak
-
Összegyűltek a szakértők
-
catroot
veterán
Biztos az én hibám, de nekem már azt nehezen vette be a gyomrom, hogy Batman & Superman nekimegy egymásnak. Valahogy nem tudta elhitetni velem a film, hogy van ennek értelme.
Jó, tudom, sok értelmet az ilyen szuperhősös filmekben nem kell keresni, de akkor is.
@legiaap
Ha azokon, amiket leírtam nem akadok fent, akkor nem volt rossz film. Rosszabbra számítottam egyébként.
-
válasz
Plazmacucci #68773 üzenetére
jaja, divat fikázni, mint az sw-t is
egyébként ha a sztorira nem úgy tekintünk, hogy volt egy film és kész, hanem az elkövetkező sok-sok részt készitette elő, akkor arra sem lehet panasz.
-
válasz
Plazmacucci #68773 üzenetére
Tegnap vagy tegnapelott vagy ma reggel neztem, es nem tudom, miert jo az a film, mmint tényleg nem tortenik kb semmi benne, utalgatnak, nosztalgiaznak es kesz. Egyszeruen bele kellett tekergetnem, annyira nem kotott le..
-
-
legiaap
félisten
Batman vs Superman pipa!
Fasza film lett, aki nem latta menjen azt nezze meg! -
Hmm a 735-el megbeszeltem, hogy akkor a tarthatatlan .1000-es frissites utan egy x nappal igy ma legyen ugy, hogy o visszaall a normalis mukodesre, en pedig hasznalom tovabb.
Erre most csodalatos modokon keresztul eljutottam egy eddig sosem latott verzioszamhoz, de mukodik minden, szoval magic
Maci te nem tudom, mit irtal a pre topicban, de ha neked ket eszkozod mukodik gond nelkul a .1000-el, akkor megeheted a kövezőmesterünk szalmakalapját reggelire
-
catroot
veterán
Mindig rá kell jönnöm, hogy mekkora élmény az asszonnyal elmenni vásárolni.
-
junior11
veterán
-
anorche1
őstag
A szakmai android topicban a "hr" -re rákeresve 8db találatot kapok, amiből 2 fals.
Win10 preview topicban 743 -at, a szakmai win10 -ben pedig 1473db -ot. -
Integrale
veterán
-
Jól tudom mi a helyzet, még haverral saját XP disztrónk (lemezképünk is van). Ő a 256RAM-hoz csinált POSReady szintű csonkítást, csak mentors.hu és Word2010, firmware jellegű OS
-
válasz
Oppenheimer #68744 üzenetére
mert telefonból nem azt vettél?
-
-
válasz
legiaap #68740 üzenetére
Vicces, egy kancso viz, froccseno viz elleni vedelemmel rendelkezik, vagy mit teszteltek itt?
Nem a telefonnal van bajom, hanem, hogy ezt tesztnek nevezik. Dobjak be egy akvariumba, ahol uszkalnak mellette a halak, van rendes vizoszlop, ott legalabb ellenne a nezo a halak uszkalasaval -
-
legiaap
félisten
S7 edge kibirt 16 orat vizben...az kemeny azert!
[link] -
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #68733 üzenetére
Most már legalább tudom hogy mi ez az új fasság amit instagramon láttam párszor.
-
válasz
Plazmacucci #68737 üzenetére
most spec konkrétan az msqrd-ra gondoltam, de nyilván van ezer másik ilyen app is
-
-
válasz
Ra kellett gugliznom, hogy mi ez. De nem erzem a kesztetest
Szifonra valtson akkor mar rogton! -
válasz
vesz majd egy jóképességű kukarobit, aztán megtudja, hogy a szifonos app sokkal többet tud, akkor mi lesz?
-
Most találkoztam először olyannal, hogy valaki egy alkalmazás miatt hagy el platformot. Egyik ismerősöm mióta meglátta a MSQRD alkalmazást és eljött hogy a kis 640-ére nincs és nem is lesz, hirdeti a telefont.
És egyébként rengeteg hasonló dolog van. Még jó hogy nekem két telefonon van -
Blyan
félisten
Vicc, de az r400-as valóban nem mai darab ThinkPaden W10 alatt a mindig tv alkalmazás nem megy rendesen.
Egyrészt elindulás után de az online adás lejátszása helyett viccesen mindig a windows 8 media packot akarja letöltetni velem. Másrészt meg az Áruházban nem tudok visszajelzést küldeni, mert kiírja, hogy olyan hardver kell ehhez, ami nekem nincs meg. Meg amúgyis, az értékelés és a véleményezés nem elérhető. -
legiaap
félisten
Mai nap poenja: G5 nem femboritasu!
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #68726 üzenetére
cukorka.
-
válasz
Plazmacucci #68726 üzenetére
Edesitoszer
-
-
Воланд
titán
es akkor ingyenes meg open source lett a xamarin.
-
savoo
addikt
-
negyedes
addikt
2 hete tiltottak be Romaniaban is a dohanyzast a barokban/ettermekben/kozteruleteken, de mar most modositjak azt. valoszinu hogy lehet majd cigizni bent is.
Romania igy szeretlek.
-
istnag
addikt
Ez egy állat
:
Német Aldiban vásárolnék Aldi Talk feltöltős kártyákat, online regelném kamu adatokkal, rendelnék rájuk netet, szintén kamu adatokkal beregisztrálnék egy Dellmont (VOIP) klónra, rendelnék egy virtuális számot és a MobileVoip klienssel (nem SIP, hanem titkosított adatkapcsolat, ami a szolgáltatói tiltást is megkerüli) telefonálnék. Akár naponta lehet cserélgetni a SIM -eket, a virtuális szám elérhető marad -
negyedes
addikt
juj, mirol maradtam le tegnap mig beteg voltam? van valahol vlm osszefoglalo a buildrol?
-
Zoli133
addikt
Azon gondolkozom, hogy prémium tagoknak a topik hide-olás lehetne opció, sok idő lenne végigkattintgatni az összes usert a wp topikokban....
-
De ugyes voltam, ranyomtam, hogy nyomja az updatet a telefon, aztán ránéztem az orara es rajottem, hogy elbsztam, igy nem tudom elinditani az ebresztot addig, amig nincs kesz
-
-
válasz
legiaap #68704 üzenetére
Nekem a skyperol semmilyen pozitiv emlekem nincs, a logolas kapufa, a videohivas problemas, a beszelgetes neha fura.
Ellenben mobilon sose akart frissulni, lassitott nettel meg a chatet se lehet hasznalni, vicc kategoria volt, mikor talalkoztam vele, igaz, azota nem is neztem, ez volt kb egy eve.Azota fejlodott legalabb?
-
legiaap
félisten
Na totol lemaradtam az esemenyrol, de latom volt skyperol is szo ami azert vicces, hogy nalam csak disznek van fent. Minden beszelgetes halozassal indul. A facebookvideo hivasa sokkal jobb minosegu pl.
Holo lens is volt ha jol lattam. Az tavaj is volt, de egyaltalan hasznalja valaki? Kaphato valamerre? Vannak hozza appok? -
Воланд
titán
a botok elveszik a munkat!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #68701 üzenetére
sztem később jön második kör. hazafelé menet el akartam magammal vinni egy repetát, de enélkül is csúnyán néztek rám
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Oppenheimer #68700 üzenetére
van süti is?? nekem csak chipset adtak a szendóhoz, és nincs repeta se.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest