Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
ZavaBalazs #61899 üzenetére
Neki szurkoltam most, de ezt csak magának köszönhette. Dixon viszont szépet ment.
-
Glenda
addikt
Nézte valaki az IndyCart? Micsoda verseny volt
-
Glenda
addikt
Ötlet. Pereljük be az összes webmailszolgáltatót, a kártérítésből meg vegyünk sört.
-
Integrale
veterán
-
pushalias
addikt
Hi emberek, kimentem Belgiumba, innen olvasgatlak titeket.
-
Воланд
titán
ennyi, az xp biztonsagosabb, mint a w10.
-
Воланд
titán
kosz sracok!
-
saiyajin
senior tag
Ha mar letoltodott a win10, es telepitesre var, akkor hogyan tudok megszabadulni tole? Szerintem varok meg egy nagyobb update-ig, addig jo a 8.1.
-
Воланд
titán
jo latni, hogy nem csak az ms olyan ostoba, hogy a ket hangero gomb koze teszi a bekapcsolo gombot.
-
válasz
Oppenheimer #61868 üzenetére
ettől csak jobb lesz
-
Воланд
titán
-
catroot
veterán
-
Lall
veterán
válasz
mukibuci #61854 üzenetére
A leveleim nagy százalékban megjönnek, viszont minden kép mellékletet betölt az email-be (percekig), amit nem tudok sehogy lementeni. Böködöm a képet, mint valami hülye, de semmi. Vagy legalábbis nem jöttem még rá hogy kell. És azt sem mondanám rá, hogy szedi a lábát, meg néha visszadob a főmenübe. Szóval jó...
-
catroot
veterán
-
Lall
veterán
Azért ezen az androidos Outlook appon is lenne mit csiszolni. Elég szarkupac.
-
Воланд
titán
help needed!
autos tarto kerestetik lumia 535-hoz. feltetel: szelvedon valo rogzithetoseg.
-
Glenda
addikt
ez a faszi eddig nem mshéjter volt? Mióta használ Windows Phonet?
Szerintem csak ügyesen trollkodik.
-
legiaap
félisten
Nagy faszok ezek: [link]
-
Glenda
addikt
válasz
Воланд #61836 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért kell a teljes imaget letölteni, miért nem lehet csak a változott fájlokat, mintha egy Windows Update lenne? 10 éve Debianon letöltötte és telepítette az új csomagokat, ami -meglepetés, meglepetés!- új rendszert eredményezett. Hetente n-szer.
-
Воланд
titán
juhu, uj pc build es elkezdtek kijavitani a hat kulonbozo context menut.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pttypang #61798 üzenetére
En tobbek kozott ezert nem eroltetem a Win10-et, SSD mellett (HDD nincs, notebookban nincs is tervben) is szeretnem latni mi van a felhoben, online, viszont baromira nem akarok mindent offline is tartosan tarolni, azert van a felho. A webes felulet limitacioja, hogy mappat nem enged feltolteni plane rettenetesen fel tudna huzni, igy szamomra a Win10 primer gepen egyelore nem opcio.
-
válasz
Oppenheimer #61820 üzenetére
szerintem is, en se.
-
Ringman
félisten
válasz
viewdetails #61821 üzenetére
meg van hozzá 1 év office 365 is nem?
-
Воланд
titán
-
válasz
viewdetails #61821 üzenetére
Van egy ceges iPad itthon, egyetlen dologra van hasznalva: a gyerek azon kirakozik. Es erre egyebkent kiraly.
-
viewdetails
addikt
savoo
Be fogsz röhögni, de egész kezelhető, főleg a W10-el. Konyhában receptet olvasni, valamit gyorsanmegnézni, bohóckodni ennyiért tökéletes, én ezekre a tabletekre amúgy is sajnálom a pénzt kidobni, ez meg legalább nem valami kínai droidszökevény és van rajta 2 év gari.
Tegyük hozzá, ez sem nekem kellett, én maradok notebooknál, de az asszonyt nem lehet rábeszélni 620-nál nagyobb kijelzőjű telefonra, viszont a laptopot meg macerás neki folyton előszedni.Integrale
Első beállítás után feldobta a W10 update lehetőséget, de kevés volt a tárhely, viszont dobtam bele egy 16 gb sd-t és rögtön meg is szűnt a gondja, oda töltötte le a fájlokat. Utána Lemezkarbantartóval felszabadítottam a helyet és kész. -
Zoli133
addikt
Beolvastam a note 5 stylusos topikba, életem egyik legnagyobb hibája.
Elképesztő milyen emberek vannak a fórumon. -
Giovan!
addikt
Antivirus for WinPhones
Végre valaki megcsinálta! -
Bogyó bá'
nagyúr
-
istnag
addikt
válasz
negyedes #61793 üzenetére
Tegnap este megint nyereményjátékot hirdetett, miután kiderült, hogy az előző teljesen kamu volt, már több, mint 2000 lájkolták a képet és kommentelték.
Szvsz ez már egy kicsit sem vicces, tuti valami 13 éves hülye gyerek csinálja, de egyszer találkoznék vele, lenyeletném vele a telefonját az biztos. -
Integrale
veterán
válasz
viewdetails #61801 üzenetére
No, az nem rossz ár.
Bár ha ez is 16 GB háttértáras mint a többi hasonló árfekvéses tablet, akkor lesznek nehezebb perceid.
De alapvetően, babrálgatni jó.
Egyébként, hogy sikerült rávenned a frissítésre? -
WinPho
senior tag
-
cattus
addikt
válasz
viewdetails #61801 üzenetére
20k volt?
Ma én is feldobtam a laposra a Win 10-et, eddig pöpecül működik minden.
-
viewdetails
addikt
Vettem ma a madaras teszkóban egy Toshiba Encore Mini-t, épp frissít Windows 10-re.
Elég entry level, de 20-ért mit kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Formula-1
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest