Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
válasz
MasterMark #70849 üzenetére
Akkor már Redmi 3 pro.
elvileg lilás lesz kijelző, meg elválik a burkolattól, de biztos van akinek volt, és jobban tudja. -
ghost364
senior tag
Vagy venni kell egy okostelefont
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #70563 üzenetére
Én is 5!
-
ghost364
senior tag
Régen jártam erre, még amikor Lumia 520-am volt. Azt hirtelen annyira megutáltam, hogy eladtam, és vettem egy THL T6S-t, nahát még az is jobb volt, pedig az nagyon szalámi. Most Redmi 3-am van, és ez tényleg jó. Tudom szarkínai meg minden, de 50 ezerért egyszerűen nem lehet másmilyen telefont venni. De látom más se nagyon használ WP-t
-
ghost364
senior tag
az öcsém tablete is ezt csinálja
örülök, hogy az én laptopomon nem működik a WU, csak egy szar touchpad drivert tudott felrakni.
Állok is vissza 8.1-re szerintem... így hogy lehet egy rendszert kiadni?
az mellékes, hogy az üzemidő is jobb volt meg nem ébredt fel random alvóból.
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #61381 üzenetére
pasztmek, én az 520-szal örülnék ha kettő menne
-
ghost364
senior tag
-
ghost364
senior tag
-
ghost364
senior tag
válasz
cattus #57475 üzenetére
Én egyszer a Telenorban próbáltam valami Alcatel csodát... Hát megsajnáltam azokat az embereket, akik ezt használják
Múltkor kipróbáltam Firefoxban. A sebesség megvan, csak a felület nem tetszik, meg nem látom a létjogosultságát.
kolosanyi: A következő telefonom nagy eséllyel nekem is egy BB lesz, csak találjak egy jó áron lévőt... Ha meg nem, ott van B tervnek a 2015-ös Moto E 4G, azt szerintem elviselném. -
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #57082 üzenetére
Vodafone Smart Mini
(Spotifyhoz távirányító
)
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #52102 üzenetére
Akkor mélyebb jelentésű volt a felhasználóneve, mint gondoltam.
-
ghost364
senior tag
válasz
Balathruin #50649 üzenetére
Nem kettő.
[link]
Szerk.: Beelőztek -
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #49836 üzenetére
Azta... Nekem eddig 48 a rekordom, de ez picit több.
De most kipróbálom az elméleted.
-
ghost364
senior tag
válasz
Pttypang #49402 üzenetére
és kcsa: le is írtam, hogy én nem oda megyek. Osztálytársamnak viszont ez egy szak lett volna az, ahol azt tanul, amit csinálni szeretne. Így lehet kárpitos. osztályfőnökünk is mondta ezt, kíváncsi vagyok, hogy mit lép... Hogyha félreértés, akkor elég nagy, az biztos.
-
ghost364
senior tag
válasz
cattus #49372 üzenetére
Nekem egyelőre -3.5-ös a szemem, de már előre félek, hogy meddig romlik. (elvileg a növéssel van összefüggésben, szóval még min. 5 évig romlani fog...) Én most 25 cm-ig látok rendesen.
Btw, az itteni infó szakiskolába nem vesznek fel 2 dioptriánál rosszabb szeműeket. (még jó, hogy van más választásom)
-
ghost364
senior tag
válasz
viewdetails #46837 üzenetére
Made my day, rég láttam barátunkat.
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #46810 üzenetére
Rohadt jó sorozat volt, végignéztem.
Jövőre jön a második évad.
-
ghost364
senior tag
válasz
polonic #46345 üzenetére
Moto G 2nd? Ma lesz MATV-ben.
Teszem hozzá, mostanában engem nagyon fel tud idegesíteni a WP és a telefon, tegnap pl. lőtt 200 képet a zsebemben. (pedig a feloldás megakadályozása be van állítva) A gyári kamera appban meg mindig izzószálas WB-t jelez, akkor is, ha manuálisan átkapcsolom. Ha zenét hallgatok, és feloldom a kijelzőt, akkor 10 másodpercig bámulom a folytatást, pedig ez csak egy rohadt zenelejátszó. Plusz amikor három napig ott marad a zenelejátszó sávja kijelző felső felén.Arról már nem is mondok semmit, hogy hányszor raktam újra NSRT-vel.
-
ghost364
senior tag
válasz
cattus #46078 üzenetére
Köszi!
Mindenképpen a matek-fizika a cél, már csak az a kérdés, hogy szakközép, vagy gimnázium. Cserhátiba tuti felvennének, azért BLG-be is van esélyem. Bár ahogy kezdem realizálni, gimnáziummal jobban járnék.
Más: Én egyszerűen nem tudtam megszokni a start screent, már az asztali gép miatt is. A másik meg, hogy előtte sokáig Win7-et használtam. -
ghost364
senior tag
válasz
cattus #46075 üzenetére
Most kéne választanom,csak nem tudom eldönteni.
Cserháti (természetesen elektronika szak) és a BLG között vacillálok. Bár holnap megyünk BLG-be nyílt napra, majd meglátjuk.
Nálunk van egy tanár, aki a kikapcsoló gombbal nyomja ki a win7-es notit.
Csak én látom úgy a hsz.-em, mintha szarul lenne tördelve? -
ghost364
senior tag
válasz
cattus #46073 üzenetére
Melyik suliba jársz? Mert nálunk win7 + aktiválatlan office 2010 van.
Plusz a gép teleszemtelve mindennel, legutóbb valami Jézusról szóló képgyüjteményt találtam a saját mappámban.
Btw, már lassan egy hete vann fenn a Win 8.1 nálam, és nem bántam meg a váltást.Sokkal gyorsabban indul, jobb a teljesítménye játékok alatt, és úgy általában is jobb. Bár a Kezdőképernyővel nem tudtam megbarátkozni, de a ClassicShell megoldotta.
-
ghost364
senior tag
Végre kitoltam a Portalt.
Elvileg 3 óra alatt is ki lehet pörgetni, nekem viszont viszont 5 volt.
Jöhet a második rész...
-
ghost364
senior tag
Beállok én is a sorba: Lorus
Crytec210: Az badass lehetett.Én ezt nem viszem bringázni, nagyon vágja a kezem a korona.
-
ghost364
senior tag
válasz
WinPho #44985 üzenetére
Én C#-al kezdtem nyáron, önszorgalomból, szóval még nincs összehasonlítási alapom.
Én videókból, meg a devPortálon fellelhető könyvből tanultam. Amit itt, az általánosban informatikatanításnak neveznek, az nagyjából egyenlő a semmivel. 4 év alatt rajzolgattunk Paintben, meg eljutottunk kép beszúrásáig Wordben.
-
ghost364
senior tag
Voltam infón gépet szerelni, erre valami balf@sz annyi hűtőpasztát kent a processzor tetejére, hogy öszzeragadt a hűtővel.
-
ghost364
senior tag
Elvagytok.
-
ghost364
senior tag
Azt hiszem beleszerettem a Oneplus One-ba... Majd másfél év múlva.
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #42504 üzenetére
Rejtő Jenő török szultánja "szókincsével" írogat, szerintem ezért nincs kitiltva.
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #41740 üzenetére
Az biztos.
dejaris: Pedig kéne egy sportcipő-konfigurátor.(ha arra a ZX Fluxra gondoltál amire a kugli)
-
ghost364
senior tag
válasz
Oppenheimer #41737 üzenetére
Az a vicc, hogy egy "fiú" osztálytársam akadt ki rajta.
Nyolcadikba járok, szóval a Retrica a lényeg.
-
ghost364
senior tag
válasz
westcoastog #41725 üzenetére
De a legjobb kifogás mindig, hogy WP-re nincs Retrica (vagy mi a fos).
Integrale: De nem látod te kis vaksi, hiszen pont ugyan az! Két fele van!!!négy!4! Meg elöl van az eleje, hátul meg a hátulja!!!4! Hiszen kiköpött ugyanaz!!nyolc! -
ghost364
senior tag
válasz
westcoastog #41706 üzenetére
Én sokszor beszélgettem ilyennel. Az egyiknek a kezébe sem volt egy WP-s telefon, a másik meg nem tudta, hogy az Androidot a Google fejleszti.
Csak mondta a ficsőröket, amik szerinte nincsenek a WP-ben, én meg csak hülyén mosolyogtam, hogy igenis van.
-
ghost364
senior tag
válasz
viewdetails #41137 üzenetére
Én most Maranello74-en röhögök a Samsung topikokban.
(linkelni meg lusta vagyok.)
-
ghost364
senior tag
Köszi mindenkinek a magyarázatot. Szinte hihetetlen, higy vannak ilyen emberek... (és sajnos sok)
kcsa: Beszélgettem egy kukarobi tulajjal, aki azt állította, hogy az Androidnak semmi köze a Google-hoz. Amikor megmondtam neki az igazat, sarkon fordult, elment, és kitörölt a barátai közül Steam-en. -
ghost364
senior tag
válasz
viewdetails #41035 üzenetére
Őt nem értem. Skizofréniávan szenved? Legutóbb az Abdroid usereket még pórnépnek hívta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest