Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
5000
-
negyedes
addikt
az ufo megint tamad [link]
de mia nyavajat jelent a w8 motor? azt nem V8-al jelolik?
-
válasz
Barthezz2 #4968 üzenetére
Alapvetően az összes szolgáltatóra értettem azt a szösszenetet.
A Vodafone-nál szerintem ez szándékos stratégia. Ha megnézitek az elmúlt 1,5 évből mindig csak olyan reklámjaik voltak, ami a brandet építette, vagy valami extra szolgáltatást hírdetett (pl. Most a Red, vagy korábban a 900 MHz miatti durva 3G lefedettség), a Telenorral vagy T-vel szemben nincs kifejezett készülék reklámjuk,Ez is egy megoldás, hogy a készülékekeladást nem preferálják:
- majd megveszi a paraszt máshol, ide a szolgáltatás köti.
- megveszi ott drágábban, hűségre, kompenzálják pl. Vodafone Kedd kedvezményekkel.
(De hogy legalább az Edigital árait nem tudják tartani, az tényleg vicces).Oppenheimer: félre ne érts, nem sajnálom őket... De szeretném egyszer látni a matekját ennek az egésznek.
Plusz az sem ártana, ha a Digihez hasonló szolgáltató kerülne inkább oda negyedikként. Ahogy az i ternetszolgáltatók között, úgy a a mobil szolgáltatók közt sem ártana valami verseny....
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4984 üzenetére
Már itt se lehetek telefonbuzi?
-
amanoba
őstag
ezt nézzétek, fehér holló. kár hogy nem kap 7.8-at.
-
catroot
veterán
válasz
negyedes #4977 üzenetére
Látom valakinek sikerült dekódolni
Amúgy vettem észre, hogy próbáltál itt egy kis színt vinni a hsz-ek közé
@btudos
A telefon alsó széle eltér szintben a felső szélétől, oszt' vág, ja
-
catroot
veterán
Azért ez a repedés már kicsit kezd idegesíteni. Egyrészt frankón gyűjti a koszt, másrészt mivel a telefon alja kissé fentebb van - a törés vonalánál - mint a teteje, így már-már borotválkozni is lehetne az élével.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4971 üzenetére
Jo fullhallgato..ez ami nekem most hianyzik...
A Sony-m olyan mertekben "tonkrement", hogy mar egy kozpes szintu basszusnal is nagyon torzit. Es most nincs penzem ujat venni
-
nicu71
addikt
válasz
Oppenheimer #4969 üzenetére
azér a beats audioért engem is esz a fene...
-
Oppenheimer
nagyúr
Beats audiot szeretem legjobban a 8X-ben. Legjobban a kijelző nem tetszik
se fehéret, se feketét nem tud megjeleníteni
-
Oké, de ha egy Extreme Digital tudja adni saját haszon mellett x készüléket mondjuk 100k-ért, akkor a vodafone, ha két évre magához láncol, miért csak 95-ért tudja? Ezt meg meg nem magyarázod nekem az adóval és a többivel, azt kifizettetik bőven a szolgáltatások áraiban(amire speciel nem is panaszkodtam). Akkor mi? Mert az sem hiszem, hogy nem szerezné be olcsóbban egy világvállalat a készülékeket, mint egy hazai webshop, márpedig szvsz ők se nullszaldóval dolgoznak..
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4966 üzenetére
Nallatok en mindet felgyujtanam
Nem, hogy sajnalni...
-
Oppenheimer
nagyúr
Azért a szolgáltatókat nem kell sajnálni a magas frekvenciaárak miatt...
mert ehhez képest az itthoniak nagyon olcsók -
Illegálisnak nem illegális, de ezért van az FTC a tengeren túl, hogy a trösztöket, kartellt, és a piaci fölénnyel való visszaéléseket felderítse.
Amúgy is vizsgálódnak már a Google körül, ráadásul pont a legjobbkor a Microsoft is nekiállt rinyálni, hogy milyen genyó is a Google - és bennfentes infok szerint nem áll túl jól a Google szénája.
Kíváncsian várom az eredményt.A Vodafone árakhoz:
Nem tudom srácok mi van ebben az országban. Nagyon egyszerű meglovagolni a mostanában oly divatos multiellenes turbómagyar hangulatot, és egyszerűen beleböffenteni a világba, hogy nálunk azé' drága minden, mert a multik mindent megtehetnek... meg kartell van, meg népnyúzók, etc.
Egyrészt minden ilyen turbómagyarnak meg szoktam említeni, hogy az általa sokat szidott multik (főleg az olyanok mint a Vodafone is, amik tényleg a kirakatban vannak) a magyar gazdaság olyan ritka szereplőinek egyike, akik valóban rendesen adóznak a dolgozóik után, és itt nem két-három alkalmazottról beszélünk, hanem sok száz vagy ezer emberről.
Ez az közalkalmazotti/állami szféra dolgozóin kívűl (ami ugye az állambácsi egyik zsebéből a máskba) másról nem nagyon mondható el itthon.
Másrészt ami még felmerül bennem, amikor Romániával és Ausztriával hasonlítjuk össze az itthoni percdíjakat, hogy nem látunk mögé annak, hogy ott mennyi koncessziós díjat fizet ki X évre a Vodafone/Telenor/T-Mobil az állambácsinak egy-egy frekvenciáért. Szó szerint milliárdos összegekről beszélünk, amit valamilyen úton módon (mert ezek meglepő módon profitorientált csürhék, az anyjuk mindenit) ez alatt az X év alatt ők bizony viszont is akarnak látni, ugyanis:Ha az elmúlt 22 évet mérlegre teszem, mint pénzügyi befektető - vagy mint multi, akkor erősen be lennék szarva, hogy ugyan viszont látom-e valaha a befektetett összeget a kamataival együtt, vagy esetleg tíz év múlva valaki gondol egyetm és egy tollvonással államosítják, külön adót vetnek ki a szektorra, vagy épp korlátozzák a terjeszkedésemet egy negyedik, jól láthatóan állami hátszéllel megáldott szereplő választásakor.
Ha ezen lehetne változtatni, talán nem mindenki a rövid megtérülés mellett törne lándzsát, és valóban fontosak lennének az olyan, itthon csak tankönyvekben létező szóösszetételek, mint Public Relations vagy épp a Customer Care, etc. -
Lall
veterán
Ne nyomja a képembe a pofátlan köcsög, be tudok én lépni magamtól is ha akarok. Majd használom a szolgáltatásait ha akarom, most pl. a gmail-es fiókom egyszerű spamgyűjtő és az is marad. Nagyon megutáltam őket. Az IE sem nyomja bele, hogy lépjek be live-ba, pedig az Ő oprendszerüket használom. (Win8-nál már ugye leegyszerűsödött a dolog). Majd ha a google fejleszt egy hasonló oprendszert, mint a Win vagy OSx, akkor ugrálhat meg letilthatja a szolgáltatásait. Így csak maga alatt vágja a fát szerintem.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4951 üzenetére
Track 1, 2 es 3
-
Pont ezt mondom. Ezért kéne baszogatni az EU-nak a guglit, mert ezzel tényleg korlátoz, és saját eszközök használatára kényszerít, ellenben azzal, hogy ha az MS nem reklámoz 10 másik céget..
Nincs böngészőválasztó, de kellően reklámozott, jól használható, és tetszik a chrome? Felrakom, és ámen.
Google szolgáltatásokat használok, de WP telefont akarok, mert az jön be. Mit csinálok? Megállok, mert dönthetek, hogy vagy ez, vagy az. Na ez a genyóság..(#4958) Oppenheimer: Használd a Wp zenefelismerőt
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4951 üzenetére
Ezt mindenki leszarja?
-
btudos
nagyúr
A Chrome-ba azért lépj be a Google Accountoddal amiért WP-n Live ID-t használsz, azzal semmi gond nincsen. Ki lehet hagyni simán azt a lépést, csak épp tök hasznos dolog, én pl. így tudom 2 gépen (asztali és noti) szinkronban tartani a könyjelzőimet. Bár most annyira jó Win8-cal az IE10, hogy nincs szükségem a Chrome-ra
-
Lall
veterán
-
btudos
nagyúr
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Ki akarok vágni egy 1 órás mixből pár számot, de a shazam nem ismeri fel őket. Most akkor milyen nevet adjak Nekik?
-
válasz
negyedes #4949 üzenetére
Vajon mikor esik le a guglinak, hogy a saját felhasználóit szúrja tökön az ilyenekkel?
Ilyen lépések után én nem készüléket, és platformot váltanék, hanem szolgáltatást, de lehet ezt nekik túl magas átgondolni..Azt meg most így hirtelen had ne mondjam, hogy sír a szájuk, mert a Windows8/RT nem tartalmazza csak a saját böngészőt(mintha a droidon lenne IE..
), de az nem gáz, hogy ő korlátozza a szolgáltatásait? Én tudok chrome-ot tenni Win-re ha akarok(tessék reklámozni, hogy ismerjem és azt akarjam használni!), de ezek ellen a lépések ellen mit tehetek? Semmit..
Hahó EU, ezt tessék cseszegetni, ne a MS-ot..
Droidon itt figyel a skype, onenote, skydrive..
-
negyedes
addikt
a kovetkezo biztos az less ha IE-t ahsznalsz akkor nem engedi hogy megnezd cask ha telepited a chromjukat.
-
válasz
Maateeo #4946 üzenetére
Már hogyne kellene. Ne nevettessük már ki magunkat, hogy független piacon olcsóbban megkapom ugyan azt a készüléket, mint 5-6k/hó előfizu mellé két évre..
A csomagommal meg nincs bajom, és ki is fizetem érte azt amit, mert más sem olcsóbb itthon(és most nem csak a telefonok területén gondolom, hanem mindenre, és nagyobb dolgokat kellene itt megoldani, mint a tarifák rendbetétele, de ebbe ne menjünk bele, mellesleg meg nem is az a baj, hogy drága, hanem hogy keveset keresünk), azzal meg sokra nem mennék, ha duplát kapnék mindenből, mert ennyi is elég.Csak a tisztánlátás végett, mielőtt valaki megint letámadna, hogy harmadáron szeretnék telefont.. Egy független 160k készülék ha vitamax-al 135-140, 6k/hó 2 évre aláírva csomagban meg ~100-110k lenne meg se szólalnék..
(#4939) gzbotii: Jogos, amit írsz, de van azért más is, nemcsak a tempó. De még 2 napig nálam van, majd utána összegzek
-
-
válasz
mukibuci #4938 üzenetére
Milyen jó, hogy nem veszek már sehol telefont előfizetésre... A flottás percdíjaik meg korrektek
Btw. Ott nyerítettem a bemutató teremben, hogy a flottás előfizetőknek is olyan árakat szabnak meg a készülékekre, hogy inkább dugnám savba a pömpölőm, minthogy ott telefont vegyek két év rabigával
-
balcsida
senior tag
Na, tegnap találkoztam közvetlen közelemben az első WP7 tulajjal.
Kosármccsen/edzésen, Lumia 710, óje -
Maateeo
aktív tag
válasz
gzbotii #4939 üzenetére
Fú, ne is mondd, nagyon utáltam azt a launchert. Folyamatosan túltöltötte a memóriát, és újraindult. Most, hogy van már ICS rajta, megváltódott a világ. Az a launcher egy komoly büntetés, nem is tudom miért gonodlta jónak az Alcatel...
changelog: Azért ne szidd az OTS-t egészen addig, míg ki nem próbáltad. Összességében egy nagyon korrekt telefon, amit droidtól elvárhatsz azt meg is adja tisztességesen. Az más tészta, hogy az anyagminösége az -2. De a kijelzö szép, ICS alatt elég gyors.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4935 üzenetére
En mondtam...fehasznaloi elmenyben es ugy minden masban ossze ne hasonlits egy ZTE/Vavaej/Mini2 egy Nexus-al. Azon kivul, hogy a "smoothsag" mas szintjet kepviseli, kinezet, funkcionalitas is teljesen mas. Nekem pl a Sony UI-ja tetszett, aztan hosszab idot hasznalva rajottem, nem tul esztetikus.
Magyaran annyira hasonlits egy G300-at egy G Nexus-hoz mint legalabb egy WP7-hez tenned azt. Persze, a programok nem valtoznak, de minden masban mas! Nincs egy egyseges kinezet, nehol, felfoghatatlan modon funkciokat vesznek ki az alap OS-bol, teletoik sz*ral es teljesen mast kapsz. Pl: Holo UI (4.1) vs OT995
Ezt nem a droid vedelmeben irtam, inkabb az ilyen "ocska" es mar-mar tenyleg undoritoan kinezo, olcso kis telefon izekre, amik ilyen Alcatel meg hasonlo UI-kat hozznak, a teljes optimalizalatlansagot es a rossz szoftveres tamogatast.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #4931 üzenetére
Böngészőből nem megy állítólag. Lusta vagyok most megnézni.
-
Alexios
veterán
[link]
ezt most találtam, basszus, az milyen már hogy androidnál 2gb ram kell, hogy ne töltsön újra egy weboldalt amíg elolvasok egy sms-t. Nekem meg 512 rammal is simán megy.. -
Gugli kemenyen tolja, nem mukodik a Google Maps WP mobilokon...
-
catroot
veterán
válasz
Alexios #4917 üzenetére
Amúgy 30-ért a Blade tényleg marha jó vétel és ezt most komolyan mondom.
Szóval ár/érték arányban elég frankó.
Egyébként ha droidot vennék (és nem Nexust), akkor ezt a Sony-t elfogadnám.
-
catroot
veterán
Na, csak megvan a tökéletesen működő telefon. Mondtam én!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest