Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
negyven2
veterán
Nem PSY hanem Kim Dzsongun, aki a legszexibb férfi a világon
-
Blyan
félisten
Megfürdött egy kanál vízben...
-
catroot
veterán
-
Blyan
félisten
-
válasz
negyedes #2872 üzenetére
Nah, ugyan nem szoktam általánosítani, de eddig akárhány ismerősöm volt Erdélyből, mind úgy látta gondolta (legyen az román vagy magyar), hogy ha átlépik a határt, és itt megfúr egy pár muffot, az nem minősül megcsalásnak...
A műbuzulás nem betegség, simán lehet kezelni nyeles aszpirinnel
- vagy fuckanalas orvossággal.
-
negyedes
addikt
Itt senkinek nincs noje?
beteg egy tarsasag alakult itt ki.......
-
gzbotii
nagyúr
Felallitanak a Lucky Pierre formaciot, mi?
-
catroot
veterán
Vagy vakszolja nekünk a szopóálarcot
Amúgy milyen jó kis topikot találtam.
-
catroot
veterán
Szegény Barthezz2 már nem is mer idejárni, valahol kezdem megérteni
-
Blyan
félisten
Ugyan, több idő marad egymásra és legalább mindenki lehet mindenkivel.
(#2853) gzbotii
Aztán mehet a mélységi index és íz szerinti csoportosulás.
Pfff
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem mindenki az esetleges talkozora hozzon majd vazelint..biztos ami biztos hogy megelozze a kellemetlensegeket
-
ha valaki esetleg szeretneandroidos nokia 920at
-
Maateeo
aktív tag
lyaly.
extrém mód letudtok nyírni így reggel.
-
Lall
veterán
válasz
negyedes #2833 üzenetére
Nem hozza divatba, mert nem reklamozza, hogy ott jart. Oda megy le szorakozni, mert diszkret a hely. Senki nem ugral a nyakaba, nem akar 2 percenket autogrammot kerni valami felreszeg, stb, stb... Egyszeruen csak nyugodtan akar szorakozni es ott megteheti szemben egy felkapott szorakozohellyel.
crey: A Te kedvedert viszek hintoport is, hogy eleg szaraz legyen.
-
catroot
veterán
Szegény gzbotii felhozta a "nem-virtuális találkozás" témáját, hát lassan kezdem elképzelni, hogy hol lenne az a találka
Csak azt mondjátok meg: előtte gyantáztassam a mellkasomat?
-
btudos
nagyúr
Buzibár... egyre jobb témákat találtok
-
Blyan
félisten
-
Lall
veterán
Egyebkent hetvegen voltam egyik baratom meleg barjaban. Nem meleg a srac, de jol el beloluk. Hotreszegen atsetaltam a tancparketten, de egybol kijozanodtam. Pffff.. Talalkoztam es beszelgettem Lakatos Markkal is, akitol annyit kerdeztem. "Mark, megfelelo az oltozetem vagy van olyan ami nem jo a ruhazatomban es levenned?" Csak ennyi valaszolt:" Az alsogatyad!"
Meg terultem-fordultam ott,mert vartam Peti baratomat, hogy jojjon addig iszogattunk. Egyszer csak arra kerekedik ki a szemem, hogy valaki megfogja a seggem. Hatranezek, Mark vigyorog ram. Na mondom "Azonnal lepjunk!" es kirohantam. Ugyhogy ha akartam volna behuzok egy celebet, de nem epp erre gondoltam.
-
Lall
veterán
válasz
amanoba #2808 üzenetére
Egyik sem, nem szokásom kamuzni. Ez van. Gyógyászati Segédeszköz Gyártással foglalkozom és mikor még fiatal voltam és bohó poénból elmentünk az említett forgatásra, ahol amúgy szénné röhögtük az agyunkat.
crey: Én sem értem az ilyen giccsgyártó androidos embereket. Nekem is volt, de már akkor a minimalizmus jegyében toltam.
-
Húbasszameg...
Nem szoktam bele menni a csicsás a droid című játékba, mert én is azon a véleményen vagyok, hogy kinek a pap, kinek a paplan... De ez kicsit kiverte a biztosítékot nálam.
Főleg úgy, hogy ha valaki benéz a "Mutasd a témád" topikba, nagyon szép, letisztult és egyszerű témákat heggesztenek maguknak a userek, de ez mi a hétszentség?!
-
Lall
veterán
válasz
Plazmacucci #2802 üzenetére
Menne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest