Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
ez csak nálunk ilyen mánia,hogy mindent szinkronizálni kell...pl Szerbiában csak feliratozás van,kivéve az olyan gyerekfilmeket/spongyabob,azaz "sundjer bob kockalone" ahol ugye még nem biztos hogy a poronty tud e olvasni
A Django egyébként részemről is várós,bár nem hiszem hogy olyan jó lesz mint az előző eresztés/Becstelen brygantik ...na ott aztán volt ám nyelvi kavalkád...egy ismerősöm azért nem nézte meg,mert a feliratok össze-vissza voltak.
Nekem viszont orgazmikus volt. -
Ma estére sikerült igazán felbaszani az agyamat. Budapest elvileg két milliós "metropolisz" - muhaha. 324 548-nál egy darabbal sincs kevesebb Pláza és Multiplex mozi ebben az elb*szott városban, de összesen egy helyen a MOM Parkban nézheted meg eredeti nyelven, felirattal a Django Unchained (ami amúgy csak ökrös szekérrel közelíthető meg, mert kiesik mindentől).
Mi a franc van már ezzel az országgal, ennyire nincs igény valami normálisra? Bepárásodna a kicsi szemüvege Ödönkének, ha olvasnia kellene? Megerőltetné a szemgolyóját, és egyből mehetne rá a Leucoplast tapaszos SZTK keret? Orra vére nem ered el a kis huncutnak?
Még a végén a jóval minőségibb eredeti hangokat lehetne hallgatni, amit nem 35 forintért rögzítettek valami "digitális hangstúdiónak" csúfolt borospincében??!
Afaszkivanezekkel.
-
gzbotii
nagyúr
No, egy kis muzsika estere [link]
Amugy, tegnap volt itt Carbonfools koncert, a vegen majdnem sikerult teleportalnom...es majdnem "bemutatkoni" egy csajnak akivel igazgatom a dolgokat (bar O mar latott hanyni is
)
-
Most mit vagytok ilyenek
-
-
Megjött az Ion
Hát ez baromi jól néz ki élőben is, és pöpecül össze van rakva. Mintha egy tömör tégla lenne. SGS3-at sírva venném kézbe ezek után.
A többit majd később, még csak most kapcsoltam be
-
gzbotii
nagyúr
Nem kapok egy olcso WP7 keszuleket
Amik vannak, azoknak horribilis aruk van. Pl Optimus 7 es kernek erte 60e meg HD7-ert 45e
Szerintem azert sok, foleg, hogy hasonlo droidosok olcsobbak es a WP sosem volt dragabb hasznaltan mint a droid
-
polonic
félisten
Megnyomkodtam a hülyeboltban egy 820-at. Hát totálisan beleszerettem. A végén meghülyülök és veszek egy 920-ast. Pedig most nagyon nem kéne.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #5847 üzenetére
Na, itt senki nem szeret biciklizni?
-
válasz
Oppenheimer #5845 üzenetére
anyukáddal én is így csinálnám
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Uff...en csak miota egyetemista vagyok azta fozogetek, lehet ez a resze ezert maradt ki az eletembol
Mas. Eleg meleg lett, azthiszem lassan megyek biciklizni
-
Воланд
titán
válasz
allat.
-
gzbotii
nagyúr
Ma lattam, egye eleg jo pite recept, de lehet palacsintaval is mukodne. Kar, hogy a csaj tegnap volt fent palacsintazni es ezt nem probaltam
-
Oppenheimer
nagyúr
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #5840 üzenetére
Vagy, ha lenne Igo
Asszem az (is) TeleAtlas-t használ amúgy.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
catroot #5838 üzenetére
gyerekek, guglit kell használni. az friss és jó, a többi meg lehúzhatja magát a wc-n. még a Nokia Maps is.
nem tudok aludni... pénteken mikmak vizsga és számolgatni akarok IS meg LM görbéket alvás helyett
a másik, és sokkal marginálisabb dolog, hogy ma jön át a csaj akinél szombaton voltam és rohadtul szexéhes -
nicu71
addikt
válasz
catroot #5838 üzenetére
Valóban...a két legújabb körforgó benne van a gugli maps-ban,sőt a harmadik is,ami csak fél éve van,a Rapcsák utcai sétáló utcai is...ezt nemrég frissithették,mert karácsony előtt még nem volt/mármint a mapsban/.Most ránéztem a Navigonra,valóban van egy apdét,most töltődik...
nah, betöltötte az új adatokat f*szomba sincs még a két éves körforgalom se...micsoda töketlen banda...
-
catroot
veterán
-
-
nicu71
addikt
válasz
catroot #5835 üzenetére
Nálam KÉT éves körforgalmat Vásárhelyen/méghozzá dupla körforgalmat! nem képes mutatni a Navigon/igen,a legújabb frissités sem/ Vigasz/?/,hogy sem a gugli mappsz,se a bing,se a Nokia Drive,se a Navigation Europe,sőt azt hiszem az Egérút sem/az mondjuk esemény,ha bármit is mutat...
ez van,ha az ember a világ végén lakik -
catroot
veterán
Most frissült a Navigon térképem. Hát még mindig egy trágya, legalábbis már majdnem egy éve átadott elkerülő nincs rajta. Pezsgőt fogok bontani, ha frissül az is.
Egyébként valaki megtudná mondani, hogy mégis mi a ráció abban, hogy a drágalátos FB appban nem lehet megnézni egy ismerősömnek sem az ismerőseit?
-
nicu71
addikt
válasz
catroot #5802 üzenetére
áááá...tényleg
jó is hogy mondtad ezt az outsidert,mert amikor feltettem a 7.8 dynamicsot,akkor teljesen elfelejtettem mi is volt az új neve az appnak/néha ránéztem ha nagyon ráértem,oszt azóta sem találtam,aztán úgy maradt
nade most rákerestem a placcon,és tessék ,fizetős lett.
más:Sajna,nem kapta meg Jessica Lange az AHS-ben nyújtott alakításért a Golden Globe-t
igaz,a téma miatt eleve nem volt túl nagy esély,ennél azért sokkal kommerszebb arrafele az izlésvilág.gzboti én már jártam Kommandón,ott van az a remek erdei vasút,amivel a meredek hegyoldalon vitték a fát...egészen extra megoldással.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #5824 üzenetére
Lásd mukibucimacipapi
-
Воланд
titán
-
válasz
polonic #5808 üzenetére
Eszem megáll, eső decemberben.
Izé, azért az megvan, hogy 2013 január van?
Vagy te még mindig szilveszterezel?
Jah, nem kell bemutatni, és szerintem 5cm hó se kell hozzá. Pesten is amit lerendeztek hétfőn(ingyen BKV, sulisoknak igazolt hiányzás, stb..), mintha legalább világvége lett volna, aztán nem is ott esett a legtöbb..
-
negyedes
addikt
válasz
Barthezz2 #5803 üzenetére
vasztakurva.
ide is akarok
megvettek a regi notimat(dell inspiron 1501) a csavesz hozott meg 1 foszert mer az ert hozza.
mondom most megint rohogok. megnezni a hdsentnelt, 920 napot ir(
WD). azt mondja: csak 920 nap? az nagyon jo.
amugy o is sokat hasznalja a programot.
-
polonic
félisten
válasz
Barthezz2 #5803 üzenetére
Gyönyörű az a rengeteg hó.
Itt nagyon idétlenül működött az időjárás. Először hó, utána másnap reggel ónos eső, utána szakadó eső. Eszem megáll, eső decemberben. Ez rengeteg havat elolvasztott. Pár centi van meg már csak.
Figyelj! Ne számíts semmi jóra. Itt ha 5 centi leesik, akkor is lebénul az ország.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
catroot #5805 üzenetére
Ha valaki azt mondja Gyulafehervara, hogy Alba Iulia, elnezeme mert ott a tulnyomo tobbseg roman. De ha valaki azt mondja Gyergyoremetere, hogy Remetea ki tudnam fejelni a cipojebol, mert ott 2 drb roman el osszesen keremszepen! Akkor mar miert is hivnank roman neven...
Meg a legtobb moldovai falunak is van magayr elnevezes, magayr szovegekben (tankonyv, ujsag) azt hasznaljak -
válasz
polonic #5795 üzenetére
Nálunk vasárnap 2kor kezdett esni, hétfő reggelre leesett vagy 10 cm, utána még úgy délig esett, aztán kisebb közökkel estig a csapadék minden formája megfordult, majd este újra hó. 15-20cm közt lehetünk, de az ónoseső, miatt megfagyott, és össze is ment kicsit. Na meg ma +1-2 fok lehetett. De azért a 10-15 megvan még szerintem, plusz az ónoseső a fákon is megőrizte, szóval szép a táj
Hétvégéig még további 5-25 centit jósolnak erre. Szeretem a telet, meg a hóesést, havat, de remélem szombaton azért lehet majd közlekedni, mert mennék úgy 100km-t.. De amúgy lehet fél méter is nyugodtan, csak az utakon ne
Ismerősöméknél Kommando azért kicsit nagyobb van:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest