Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluci
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni a Windows Movie Maker 2-vel már felvettem egy házi videót ( VHS kazettáról ) de 1,44 GB-lett . Most újra importáltam a kész filmet a winyomról, hogy két részre osztva rögzíthessem CD-n. De az első visszaimportált klippen kivül a többi nem jelenik meg, ha kijelölöm. Mi lehet a hiba oka, hogy tudnám megoldani a problémám ? Ehhez kérem egy hozzáértő segítségét.
-
wrz
aktív tag
Up.
Valaki? -
-
anti_
csendes tag
Hello!
Nekem a következő problémám akadt a Windows Movie Maker 2-vel:
Video szerkesztésekor amikor rákattinok az effektusokra, vagy bármelyik áttűnés ikonjára, hirtelen szó nélkül bezáródik a progi.
Nektek is ezt csinálja, vagy én vagyok a láma, vagy talán bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest