- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Hi
Ez már többeknél is előfordult van is erre egy másik topic de ott sem érkezett válasz. Sztem próbáld meg leszendi újra esetleg különböző helyről. jObbat sajna nem tudok. Nekem hála istennek oké. Én a [l]http://www.microsoft.com/hun[l] -ról szedtem le és az jó volt.
Sok sikert -
Muky
csendes tag
Bocsi, nekem is lenne egy problémám...
Amikor a videóáttűnésekre, vagy a videóeffektusokra kattintok hogy meg akarom nézni őket, egyszerűen kilép a program! Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni légyszi!!!! -
dbali
aktív tag
Köszi szépen a segítséget már megoldottam!:(((
-
dbali
aktív tag
ups
-
dbali
aktív tag
up
-
dbali
aktív tag
valaki?
-
dbali
aktív tag
Hi!
Windows Movie Maker 2.0-át szeretnék használni. Egy kirándulás képeiből akarok összeállítást készíteni. De nem tudja valaki miért homályosítja el a képeket a Movie Maker? Miután berakom egymás után a képeket zenét rakok alá és elíndítom a berakott képet full homályosak lesznek. Próbáltam átméretezni meg minden de úgy sem jó.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm..
dbali
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest