Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Újdonsült okostelefon-tulajdonosként (tudom, az másik fórum; csakhogy itt van aktív WM téma) kíváncsi vagyok, hogy
1.) hogyan tudnám WM6-alapú gépem kezdőképernyőjét átalakítani. Az Első lépések cikkben csak fizetős megoldást láttam erre, tehát felteszem nem lesz valami egyszerű megoldás rá. Milyen programoknak érdemes nekiesni? (Arra kellene, hogy néhány parancsikont és állapotjelző ikont kitegyek, és kicsit átrendezzem a hely-elosztást)
2.) látott már valaki olyat, vagy egyáltalán van szerintetek értelme d-paddel irányított kurzornak? (Okostelefon -> d-paddel mezők között ugrálni és vízszintesen/függőlegesen scrollozni lehet)
3.) milyen programokat érdemes telepíteni rá?
Feladatkezelő szerencsére gyárilag bennevan.
Kéne valami kis program, ami a proci-, ram-használatot és akku-időt (a gyári ikonnál jobban, pontosabban) mutatja. Mintha láttam volna valami hasonlót az első lépések cikkben is, csak a neveiket nem találtam...
Total Commander, és a Multimédia cikk alapján a TC-PMP telepítését tervezem még.
A gépen csak officehoz csak lebutított olvasók vannak - milyen egyszerű (notepad szintű) szövegszerkesztőt tudnátok ajánlani?Előre is kösz!
Üdv:
.mf
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, 3 év garancia, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest