Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy firefox és explorer alatt is ha egy honlapon beágyazott media-folyamot indítok el (online adás, asszem asf vagy asx kiterjesztésű), lefagy a böngésző (vagy a megnyitott MP, de lehet, h mind2). Legalábbis 100%procit eszik a firefox, de explorer alatt is megfagy minden
Próbáltam már FF 1.0.7-tel is, uez a helyzet
Win XP pro-m van, jogtiszta, előző telepítésnél minden ment rendben ugyanezzel a firefoxxal (1.5)/explorerrel (6.0). A mediaplayer 10es verzióját használom.
Downgradeolni is akartam ezután a 9-esre, gondoltam kiszedem a windóz-összetevők közül, kiszedtem, de még bennmaradt a progfilesban, ha törlöm kézzel, visszarakja magát
(egyébként uez a helyzet a msn-messengerrel is: kiszedtem az összetevők közül, de mégis a processek között fut 2-3 példányban is, kilövöm, visszarakja magát, és összesen eszik vagy 20mega ramot...)
Mi lehet a megoldás
pliz help!!!
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autóhifi
- Opel topik
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam már FF 1.0.7-tel is, uez a helyzet