Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés,ti megkapjátok a legújabb frissítéseket,változtattak már a tálca méretének módosítási lehetőségén?
Köszönöm!
Nekem valahogy nem jön be ez a nagy bazi vastag tálca....
-
isti732712
aktív tag
(fura, hogy gondolkodás nélkül áttereltek ide.)
Nem tereltem át, csak ugye ott a final verzió által nyújtott nyűgösségek mennek, és van mikor ezek miatt nyűgössé válik a topik hangulata, mert itt ugye dev-ről beszélünk.
Csak tanácsoltam egy linket, mert ti itt közelebb álltok a dev verz egyéb tulajdonságaihoz,és hamarabb kaphat segítséget! természetesen ezt a választ ott is megkapta volna szerintem,de csak a segítő szándék vezérelt
-
isti732712
aktív tag
A tálca minimalizálás hiánya nekem nem tetszik! Remélem ezt orvosolják valahogy,mert így olyan vastag a tálca, hogy órmótlanul néz ki, és sok helyet foglal a képernyő alján!
Bár ez személyes vélemény,de szerintem vagyunk még páran akiknek ez így nem tetszik! -
isti732712
aktív tag
Lejött lefrissült,sok változást nem vettem rajta észre,egyedül ami szembetűnő a tálcán az ikonok távolsága változott,de ugyanúgy nem lehet a tálcát méretezni,sem kisebbre sem pedig áthelyezni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm