Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
netpeti98
üzenetére
De akkor a sima verziók miért futnak ugyanúgy tovább? Mármint a nem LTSB. Nekem több gépem is van, amin még mindig 10240 fut. És mielőtt megint szóba kerülne a következő major build-re való frissítés, ismét hansúlyoznám, hogy az ISO-s frissítésen kívül tudtommal nincs más mód. Szóval a 10586 is marad 10586 az RS1 után is. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem a .494 az utolsó CU.
Ha a 10586 megkapná frissítésben a 14393-at, akkor miért dolgoznának a .509-en, meg a .537-en? Amit ugye nyilván augusztus 9-én fognak "fellökni" WU-ra. Ha a 14393 megjelenés után frissítésként felkerülhetne WU-ból a 10586-ra, akkor miért foglalkoznak egyáltalán tovább vele? Semmi értelme.
Egyébként még mindig nem adott arra egyértelmű választ senki, hogy például a (nem LTSB) 10240 mégis hogyan frissül 10586-ra? Mert szerintem csak ISO-ból. Pedig többen állítják, hogy nekik bizony WU-n keresztül frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm