Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Insider_14342-n ha jól rémlik már nem így néz ki az oldal, már nem az advancedben van elrejtve, hanem van egy külön fül az Insidernek, sajna nem vagyok otthon nem tudok képernyőmentést csinálni, de ugyanúgy a Settings / Update & Security menüben van egy különálló oldalfülön.
-
kranazoli
senior tag
Szia!
Köszi, hogy segíteni próbálsz de nálam ilyen funkciók nincsenek, se STOP se a Slow/Fast. Magyar nyelvű Win7 Ultimate-ről frissítettem. Aktiváltam a funkciót. Látom semmi frissítést (preview) nem talál.
Mielőtt kérdeztem Google-ztam, ill. egyéb fórumokat olvastam és MS oldalon leltem rá, hogy csak abban az esetben frissül az Insider ha az OS nyelve támogatott. A magyar nem az. Ezért szeretném deaktiválni a funkciót. De amit küldtél olyan funkciók nem érhetőek el.

Ami bosszantó így, hogy login-nál mindig megáll mert szeretne autentikálni az MS fiókkal belépéskor. A lokálisnak pedig nem volt jelszava. Ezért szeretném deaktiválni, felfüggeszteni ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- OpenWRT topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm