- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Insider_14342-n ha jól rémlik már nem így néz ki az oldal, már nem az advancedben van elrejtve, hanem van egy külön fül az Insidernek, sajna nem vagyok otthon nem tudok képernyőmentést csinálni, de ugyanúgy a Settings / Update & Security menüben van egy különálló oldalfülön.
-
kranazoli
senior tag
Szia!
Köszi, hogy segíteni próbálsz de nálam ilyen funkciók nincsenek, se STOP se a Slow/Fast. Magyar nyelvű Win7 Ultimate-ről frissítettem. Aktiváltam a funkciót. Látom semmi frissítést (preview) nem talál.
Mielőtt kérdeztem Google-ztam, ill. egyéb fórumokat olvastam és MS oldalon leltem rá, hogy csak abban az esetben frissül az Insider ha az OS nyelve támogatott. A magyar nem az. Ezért szeretném deaktiválni a funkciót. De amit küldtél olyan funkciók nem érhetőek el.

Ami bosszantó így, hogy login-nál mindig megáll mert szeretne autentikálni az MS fiókkal belépéskor. A lokálisnak pedig nem volt jelszava. Ezért szeretném deaktiválni, felfüggeszteni ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ford topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm