Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Persze, ezekkel tisztában vagyok, a bevezetés óta követem az insider programot, csak a szokatlan szóhasználatod kavar meg mostanában. (meg hogy bekeverednek a public release-ek az insider témába, így elsőre nem esik le, hogy arra gondolsz). Meg én se vagyok már friss.
Abban igazat adok, hogy bizonyos szempontból érdekes a Win10 béta, hiszen már leírtuk, hogy lecsengett, aztán a semmiből mégis lett egy új beta channel, szóval izgalmas téma, másfelelől meg mégiscsak egy előző oprendszer.
Kit melyik része vonz az insider programnak.
Én meg csak azt furcsálltam, hogy most össze-vissza kavarnak a buildekkel/csatornákkal, mint pl. az, 24H2-ből hogy előbb jött RP, nem is volt belőle beta. Szokatlan húzás. Ez meg emiatt érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm