- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdvözlet!
Remélem jó helyre írok! Régebben egyszer írtam más kérdésben.
Rendeltem egy új gépházat és egy Samsung evo 250GB SSD-t.
Alaplap : super micro x8sax
Chieftec 650w táp
8gb ram
Nvidia gtx 960 oc 2gb
I7 950
Tegnap átakartam szerelni az egész PC-t a házba. Mindent a helyére raktam, csavaroztam, kötegeltem, és elindítom erre pedig hangos sípolás jön, mely : 1 rövid és egy hosszú egészen addig amíg ki nem kapcsolom.
Sokat próbálkoztam és elindult a gép rendesen ám ekkor szembesültem, hogy a Hdd bootja meghalt. 1TB 7200RPM western blue. Tegnap óta próbálkozom, ma addig eljutottam, hogy ssdvel vagy nélküle de beindul és automatikusan javít még mindig. A javítás pedig vagy megáll és megfagy az egész gép, vagy végig megy és utána a speciális lehetőségek és a leállítás opciót adja be. Ami nem is gond mert hasznosak lennének a speciális lehetőségek, de sajnos nem tudok rányomni, mert hogy Javításkor és utána a billentyűzetet nem érzékeli egyik USB portban sem az alaplap, amíg nem indítom újra. Tehát csak bootkor a javítás előtt érzékeli a billentyűzetet a gép.
Próbáltam Rufus által feltelepített mbr partíciós bootolható win 10 telepítőt csinálni, de az USB pendrivet pedig egyáltalán nem érzékeli a bios sem meghajtóként, és utána sem telepíteni se az ssd-t se a javítandó hdd-t.
Próbáltam külön csak az SSD-t bedugva telepíteni az ssd-re a win10et, ám újfent arra sem reagál..Remélem tud valaki valamilyen hasznos információval szolgálni! Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest