Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infinity70
tag
Sziasztok ! Feltelepítettem egy win 10 pro-t a laptopomra (250GB Samsung SSD van benne) idáig az a gondom vele ,hogy kb másfél perc után jön be a windows.
Az automatikus indításba pedig ezek vannak
Tudna valaki segíteni mi lehet a gond ? Köszi a válaszokat
Huawei P40 Pro
-
Infinity70
tag
válasz yodamester10 #21212 üzenetére
A kép ikonba tettem a kép linkjét. Hogy csinálhatnám hogy nagyítható legyen ,mert itt nem nagyon látok olyan lehetőséget
Huawei P40 Pro
-
Infinity70
tag
-
Infinity70
tag
-
Infinity70
tag
válasz NyuszyCaster #21262 üzenetére
Fentebb írtam hogy sikerült ,de mindenképp köszi a tanácsot [link]
Huawei P40 Pro
-
Infinity70
tag
válasz King Unique #22146 üzenetére
Nem hiszem mert a telóba teszem ,látszik rendesen. Bocsi nem pendrive hanem sd kártya kártyaolvasóba
[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
Infinity70
tag
Sziasztok!
Egy kicsit furcsa nekem ami ma történt. Kaptam egy Delphi diagnosztikai programot,a main.exe-re kattintottam ,egyből behozta a programot,és az aktiválást kérte. Miután aktiváltam,kiléptem a programból. Na pár perce vissza akartam lépni és nincs a parancsikonja az asztalon,nincs a program a C/ program files vagy program files 86-ban. De a main .exe-vel a mappájából elindul . Miért nincs parancsikon ,meg hova töltötte ?
[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
Infinity70
tag
Sziasztok! Vlc media playerre ,nem tudtok valami okosságot,hogy ne álljon le mindig hiba üzenettel ? Hiba üzenet: Vlc media player működése leállt
Az az érdekes hogy van amikor megy normálisan ,ma is pár videót megnéztem,utána ugyanazt a videót már nem indítja el
Huawei P40 Pro
-
Infinity70
tag
Sziasztok! Nagy szükségem lenne segítségre. Amióta lejött a legújabb frissítés az Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD Radeon HD 6700M Series megint 3 perc amire elindul a laptopom . Tudnátok segíteni a megoldásban ?
Laptop paraméterek :
HP Pavilion dv6-6b06eg Entertainment Notebook PC
Model #: A6M06EA
Serial #: 2CE1412BGZ250 GB Samsung SSD
Huawei P40 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.