Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
Beleszaladtam egy hibába win 10 pro és home rendszeren egyaránt.
Ha uj programot telepítek, vagy szolgáltatást aktiválok, azokkal nem tudok csatlakozni a hálózati meghajtómhoz, de sima fájlkezelővel, vagy TC-vel gond nélkül látja mindkét oprendsezr a hálózati merevlemezt. Tűzfalnál is engedélyeztem az adott programok minden kapcsolóját helyi hálózatra, de semmi. Ötlet?(#96533) Orionk
goodoffer24-en szoktam venni PP-vel és ha éppen van akció akkor 4K-ból megvan. Már többet vettem és mind működik rendesen!
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
nobela #20299 üzenetére
Ha van egy külső merevlemezed, esetleg egy 16+-os pendriveod akkor megcsinálja a win 10 a frissítést elméletileg. Egy cikk is volt róla.
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
Sikeresen túl vagyok a frissítési folyamaton, de van egy kis bajom.
Előzmény: Meg volt osztva a merevlemezem, mert párhozamosan linuxot is használok. Miután frissült a win mondanom sem kell a grubot hazavágta, de ez nem baj, úgyis költöztetni akartam a linuxom fizikálisan is egy másik meghajtóra.
A merevlemez közepén van egy 450 MB-os partíció, amivel semit nem enged kezdeni a lemezkezelő. Elvileg visszaállítási pontkét szolgál. Kérdések:
- Ha ezt én törlőm, az a rendszerre milyen hatással lesz,
- illetve ha linuxos partíció kezelővel, esetleg harmadik féltől származó partíció kezelővel átmozgatom a lemez végére abból lehet e baj?(#20297) Akcok94
Szia!
Elvileg a rufus, yumi, unetbootin programokkal gond nélkül készíthetsz Win10 iso-ból is telepítőkulcsot. 7/8/8,1 windowsokkal nekem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- OpenWRT topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- TP-LINK WDR3600 router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest